• Douglas tīkls paplašinās, atverot jaunu veikalu t/c Sāga

    Reklāmraksts
    30. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Karolīne Zavadska
    Priecīgā noskaņā ar dāvanām, dīdžeju un kārumiem 24. aprīlī atklāts jauns Douglas veikals Rīgā.

    Douglas veikalu tīkla galvenās atšķirības ir piedāvātais serviss un individuāla pieeja katram klientam. Piemēram, jaunajā veikalā t/c Sāga pieejams bezmaksas ādas diagnostikas pakalpojums, taču ar laiku tiks atvērta Douglas grima skola.

    Jaunā veikala atklāšanā varēja piedalīties ikviens garāmgājējs – kamēr bērni mielojās ar cukurvati, pieaugušie saņēma konsultācijas par kosmētikas produktiem un izmantoja vizāžista pakalpojumus.

    Visas dienas garumā Douglas klienti baudīja viesmīlīgo notikumu, izmēģināja aromātus un kosmētiku, bet dienas otrajā pusē par īpašu svētku atmosfēru parūpējās dīdžejs.

    Ballīte bez dāvanām nav nekāda ballīte! Pirmos 100 klientus gaidīja jauks pārsteigums, taču par pirkumiem bija iespējams iegūt vērtīgas zīmolu dāvanas.

    Douglas uzsver, ka vēlas kļūt vēl tuvāks saviem klientiem – nāciet, ja vēlaties iepirkties nepiespiestā gaisotnē un saņemt profesionāļu padomus par jaunajiem aromātiem, ādas kopšanu un tieši jums piemērotiem grima produktiem.

    Veikalu tīklam veiksmīgi turpinot savu darbību Latvijā, jau maijā durvis vērs vēl viens Douglas veikals – pašā Rīgas sirdī t/c Galerija Rīga. Uz tikšanos!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē