• Kivičs atvainojas Saldus senioriem par bijušās sievas «cūcīgo gājienu». Kas noticis?

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    22. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Lai gan mūziķa Andra Kiviča un Madaras Raabes laulība izjuka jau pirms vairākiem gadiem, sāpe ir palikusi. Viņiem aizvien neizdodas izveidot cieņpilnas attiecības.

    Andris Kivičs ik pa laikam konfliktē ar savu meitu māti influenceri Madaru Raabi. Iemesli lielākoties saistīti ar uzturlīdzekļiem un mūziķa iespējām satikt bērnus, taču ik pa laikam kaislības uzjundī arī citu notikumu dēļ. Aizvadītajā nedēļas nogalē mūziķis paziņoja, ka bijusī sieva esot «rīkojusies cūcīgi». «Būtībā tā ir manas mākslas iznīcināšana internetā,» pauž Andris.  

    Kas īsti atgadījies? Savulaik mūziķis visas savas dziesmas un video ievietojis bijušās sievas veidotajā YouTube kanālā, un nesen atklājis, ka no interneta dzīlēm pazudis viņa 2016. gada albums «Restarts». «Madara vienkārši ir izdzēsusi veselu albumu.

    Manā uztverē tā ir cūcība, jo pati Madara nekad nav sacerējusi nevienu dziesmu, nevienu albumu, nevienu video,» sirdījās Kivičs.

    «Īpaša škrobe man ir par to, ka izdzēsts klips dziesmai Mans miljons esi tu,» stāsta Kivičs. Šajā klipā piedalījušies Saldus novada zelta pāri – tajā parādītas viņu kāzu dienu bildes un tās, kas tapušas 50 gadus vēlāk.   «Viņi bija ļoti priecīgi par šo dziesmu un video. Tāpēc gribu atvainoties Saldus  novadam un visiem zelta pāriem par šo Madaras cūcīgo gājienu – izdzēst laukā visas šīs atmiņas un šo kolosālo video,» skumji teic mūziķis. Albums «Restarts» gan tagad esot pieejams Spotify.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē