• Miljonārs Liepiņš 38 gadus pēc kāzām sadala mantu

    Attiecības
    Gita Vīksne
    1. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Dainis un Dace Liepiņi.
    Foto: no izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Dainis un Dace Liepiņi.
    Bijušais Saeimas deputāts uzņēmējs Dainis Liepiņš un viņa sieva Dace Liepiņa noslēguši laulāto mantisko attiecību līgumu.

    Dainis un Dace Liepiņi laulības līgumu noslēguši 23. aprīlī Rīgā. Uzņēmējs, kurš savulaik bija iekļauts arī Latvijas miljonāru sarakstā, žurnālam Privātā Dzīve pastāstīja, ka tā noslēgšana nenozīmē, ka izirušas Liepiņu attiecības.

    «Nekādā ziņā nešķiramies. Esam viens otru izcietuši jau gandrīz 40 gadu – gan jau vēl kādu laiku pacietīsim.

    Nekas slikts nav noticis, viss ir vislabākajā kārtībā,» nosmēja Liepiņš. «Vienkārši gadi nāk klāt. Tādēļ, savstarpēji apspriežoties, izlēmām spert šādu soli, lai gadījumā, ja nu kas notiek, vieglāk būtu pieņemt lēmumus, kuram bērnam vai mazbērnam kas paliek,» tā Dainis.

    Viņš norādīja, ka kopā ar sievu darbojoties vairākos uzņēmumos. «Mums ir ledus halle, viesnīca Agate, viesu nams Engurē, mājas, kas ir uzbūvētas un tiek apsaimniekotas, kā arī pašiem sava saimniecība. Ir, ko darīt,» atklāja Dainis. Uzņēmējs lauž mītu, ka kopā ar sievu strādāt neesot iespējams. «Ja abi risina vienus un tos pašus jautājumus, iespējams, notiek emocionālas berzēšanās. Mēs mākam sadalīt, kurš kurā lauciņā darbojas, viens otrā ieklausāmies un uzticamies.»

    Vaicāts, kāds ir viņa ilgās laulības noslēpums, Dainis smejoties atbildēja: «Noslēpuma nav. Ir jābūt kaut kam, kas otrā piesaista un mazliet arī dedzina. Svarīga ir savstarpējā interese vienam par otru, milzīga pacietība un cieņa. Mēs, latvieši, jau ģenētiski esam ieprogrammēti nemētāties pa labi un kreisi.»

    1. februārī apritēja jau 38 gadi, kopš Daini un Daci vieno Jelgavas dzimtsarakstu nodaļā 1986. gadā noslēgtās laulības saites. Abi ir vecāki trim bērniem – Mikam, Elīzai un Līvai, kuras vīrs ir hokejists Miķelis Rēdlihs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē