• Office 2021 mūža versijas no Godeal24 tikai par 20€ un Windows 11 tikai par 7€!

    Reklāmraksts
    29. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Neatkarīgi no tā, vai strādājat mārketinga, konsultāciju vai IT jomā, varat izmantot rīkus, kas uzlabos jūsu darba procesus un atvieglos produktivitāti. Microsoft ir līderis, pateicoties iespaidīgajam produktivitāti veicinošo lietotņu klāstam.

    Un, par laimi, tās vislabāk novērtētais Microsoft Office 2021 operētājsistēmai Windows ir pieejams par 27,25 € un Windows 11 Pro par 13,25 € Darba dienas izpārdošanā Godeal24. Runājot par Office 2021, neatkarīgi no tā, vai runa ir par esejas rakstīšanu Word, budžeta organizēšanu Excel vai saziņas turpināšanu ar Outlook, šīs lietotnes ir būtiski rīki gan ikdienas uzdevumu veikšanai, gan lielākiem projektiem. Tikmēr Windows 11 Pro piedāvā uzlabotas drošības, pārvaldības un produktivitātes funkcijas, kas nepieciešamas ikviena uzņēmuma īpašnieka un korporatīvā profesionāļa rīku komplektā. Izbaudiet uzlabotu aizsardzību ar BitLocker šifrēšanu un izmantojiet tādas ar mākslīgo intelektu aprīkotas funkcijas kā Copilot, Windows 11 Pro mākslīgā intelekta asistents, kas palīdzēs jums ārkārtas situācijās!

    Godeal24 piedāvā arī pieejamāku iespēju nekā Microsoft 365 – Microsoft Office 2021 Pro 5 PC licenci uz mūžu. Kad mēs sakām “uz mūžu”, mēs to domājam nopietni; izbaudiet neierobežotu piekļuvi lietojumprogrammu komplektam visa datora lietošanas laikā. Citviet šī licence maksā 219,99 € par atslēgu, bet šeit to var iegādāties par 22 € par atslēgu, ja iegādājaties 5 datoru komplektu. Ir pagājuši tie laiki, kad nācās cīnīties ar apgrūtinošām saskarnēm un ierobežotām iespējām. Šī pakete ļauj jums pielāgot katru sava darba collu līdz pilnībai – no fontiem līdz izkārtojumiem – bez sviedru laušanas! Lūdzu, ņemiet vērā, ka šis izdevīgais piedāvājums pazudīs nedēļas laikā!

    Godeal24 produktu cenrādis

    Citi Godeal24 biroja produkti

    2023. gads ir nozīmīgs pavērsiena punkts operētājsistēmā Windows 11, kurā ir vairākas jaunas funkcijas un uzlabojumi. To vidū ir pārvelkšana pa uzdevumjoslu, mākslīgais intelekts un citas funkcijas. Windows 11 Pro no Godeal24 par €13,25 var izmantot bing tērzēšanu, kas drīzāk ir saīsne, nevis integrācija, taču joprojām ir diezgan noderīga.

    Kā izmantot Bing mākslīgo intelektuālo intelektu Windows 11 operētājsistēmā

    • Lai izmantotu Bing AI operētājsistēmā Windows 11, ievadiet tekstu uzdevumjoslas meklēšanas lodziņā un izvēlieties Čats.
    • Lai paslēptu pogu: Iestatījumi > Konfidencialitāte un drošība > Meklēšanas atļaujas. Izslēdziet slēdzi Rādīt meklēšanas izcelšanu.
    • Vai arī uzlauzt Windows reģistru un pilnībā noņemt lietotni Bing Chat no Windows.

    Citi Godeal24 produkti operētājsistēmai Windows

    Citi Windows+Office kombinētie produkti, ko radījis Godeal24

    Neaizmirstiet izmantot atlaides kodu DDA62

    Vairumtirdzniecības produkti no Godeal24

    Vairāk Windows un Office produktu no Godeal24

    Neaizmirstiet izmantot atlaides kodu DDA50

    Daži lieliski rīki, ko ieteica Godeal24

    Kā Godeal24 var būt tik lēts? Kas jums par to jāzina?

    – Ir svarīgi zināt, ka ir divu veidu licences – komerciālā licence, ko var iegādāties arī Microsoft interneta veikalā, un OEM licence, kas nozīmē Original Equipment Manufacture. Abām ir vienāda funkcionalitāte.

    – Eiropas Savienībā saskaņā ar Eiropas Kopienu Tiesas lēmumu lietotās programmatūras pārdošana ir pilnīgi likumīga.

    – Tomēr abu versiju atbalsts un lietošana atšķiras. Komerciālo versiju var izmantot vairākos datoros, savukārt oriģināliekārtu ražotāju versija ir piesaistīta aparatūrai, kurā tā pirmo reizi tika aktivizēta.

    – Godeal24.com tīmekļa veikals pārdod tā sauktās OEM licences. Tās no Microsoft iegādājās uzņēmumi, kas montē, piemēram, personālos un klēpjdatorus, par izdevīgāku cenu nekā komerciālās. Dažas OEM kopijas sākotnējie klienti neizmanto, bet tās tiek pārdotas komerciāli.

    – Godeal24.com pārdod aptuveni 1500 licenču visā pasaulē dienā, tātad katru minūti tiek nopirkta viena licence. Garantijas atmaksa notiek tikai 1 procentā gadījumu. Turklāt viņi garantē, ka visas licences ir derīgas, un piedāvā arī 1 GADA SERVISA GARANTIJU, kas pasargā jūs no papildu izmaksām par produkta nomaiņu un apkopi.

    Sazinieties ar Godeal24: [email protected]

    Kā maksāt?

    • Vispirms noklikšķiniet uz “Skatīt grozu”, produktiem ar atlaidi būs nepieciešams ievadīt “Kupona kods”, lai saņemtu atlaidi, un visbeidzot noklikšķiniet uz “Turpināt apmaksu”, lai ieietu izrakstīšanās lapā.

    • Dodieties uz izrakstīšanās lapu, turpiniet kā viesis (vai izveidojiet kontu) un pēc tam ievadiet “Norēķinu informāciju”.

    • Šajā posmā izvēlieties “CWALLETCO” un noklikšķiniet uz “Turpināt”.

    • Pārbaudiet savu pasūtījumu un noklikšķiniet uz “Place an order”.

    • Visbeidzot, lai pabeigtu maksājumu, varat izmantot PayPal.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē