• FOTO: Hokeja treneri Vītoliņu dzimšanas dienā iemūžina neparastā mākslas darbā

    Hokejs
    Estere Jansone
    2. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook/Kurbads
    Šonedēļ hokeja leģenda Harijs Vītoliņš svinēja dzimšanas dienu. Viņš saņēmis visai neparastu dāvanu. Vītoliņu iemūžinājuši uz jauna autovedēja.

    Vītoliņa seja tagad rotā autovedēju! Šādu dāvanu hokeja izlases treneris saņēma savā dzimšanas dienā. Atzīmējot 2023. gada veiksmīgo pasaules čempionātu hokejā, kurā Latvijas izlasei izdevās izcīnīt bronzas medaļu, loģistikas uzņēmums nolēma vienu no savas flotes autovedējiem apgleznot ar hokeja komandas galvenā trenera Harija Vītoliņa portretu.

    «Turpinot stāstu par leģendām un varoņiem, ar kuriem pats Kurbads gribētu sēdēt pie ugunskura, šoreiz diskusijas bija liekas, jo bija pārliecība, ka tas jāvelta notikumam, uz kura emocijām dzīvojām visu pagājušo vasaru,» vēsta uzņēmums Kurbads. «Katram stāstam ir galvenais varonis, atslēgas cilvēks, kas ir īstajā vietā un īstajā laikā, kuram ir mērķis un gribasspēks, lai to sasniegtu. Mūsu pārliecība ir, ka līdz bronzas medaļām sapņu komandu izveidoja un aizveda galvenais treneris Harijs Vītoliņš,» dāvanas izvēli Vītoliņam pamato loģistikas uzņēmuma pārstāvji.

    Harija portretu uz lielgabarīta transportlīdzekļa radījis mākslinieks Alfreds Paulausks. Mākslas darbā galvenais elements ir stilizēta Vītoliņa seja un fotogrāfa Romana Kokšarova kadrs ar komandas emocijām vārtu gūšanas brīdī.

    Ar Vītoliņa portretu rotātā automašīna iedarbināta īpaša folkloras rituāla pavadībā. To klātienē vēroja pats jubilārs Vītoliņš, Latvijas Hokeja federācijas ģenerālsekretārs Roberts Pļāvējs, ģenerālmenedžeris Rūdolfs Kalvītis, Latvijas izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš un treneris Lauris Dārziņš. Rituālu vadīja folkloriste Inese Krūmiņa kopā ar vīru kopu Vilki.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē