• FOTO: Dons pārsteigs Eiropu ar viltus sešpaku. Ko domā tauta un slavenības?

    Eirovīzija
    Marta Kalniņa
    30. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Dona īpašais tērps. Ko tas atgādina?
    Foto: No publicitātes materiāliem
    Dona īpašais tērps. Ko tas atgādina?
    Eirovīzija tuvojas ar joni, un Dons jau parādījis savu noslēpumaio konkursa tērpu. Tas jau pārstedzis daudzus…

    Šodien Malmē Dons pirmo reizi kāpa uz lielās Eirovīzijas skatuves, lai aizvadītu pirmo oficiālo mēģinājumu. Lai gan dziedātājs pēc iespējas ilgāk centās paturēt noslēpumā to, kā viņš izskatīsies konkursā, mēģinājumā tērps bija jāvelk mugurā. Jāteic, Donam tiešām izdevās pārsteigt ne tikai ārzemju publiku, bet arī vietējos fanus. Kurš gan būtu domājis, ka mūsu dziedātājam lielajam iznācienam sagādāta mākslīgā sešpaka! Tieši tādu pārsteigumu Eiropai sagatavojis tērpu mākslinieks Kašers.

    «Varēja lielākus tad jau,» aplūkojot Dona mirdzošos, mākslīgos muskuļus,  ar viedokli sociālajos tīklos dalījās psihoterapeits Nils Sakss Konstantinovs. «Kas tās par šausmām?» brīnījās žurnāliste Elita Veidemane. Mūziķis Ansis Klintsons atzīmēja, ka līdzīgs tērps – mākslīgie muskuļi –  bijis grupas U2 solistam Bono tūrē Popmart.

    Vēl kāds saskatīja līdzību ar Herkulesu, Supermenu un seno romiešu leģionāriem.

     Kāda dāma uzsvēra, ka Donam šis tērps ļoti piestāv, jo viņš izskatās pēc savas dzīves supervaroņa, un tas sasaucas ar latvieša konkursa dziesmas vēstījumu. Savukārt cits  dīvāna eksperts norādīja, ka Dons šķiet gluži kā notīts ar zilu izolācijas lentu. Vēl kāds iebilda, ka Donam nav nekādas vajadzības slēpties zem šīm zilajām bruņām, jo viņš ir lieliskā fiziskā formā un bez kautrēšanās varētu to nodemonstrēt visai Eiropai.

    «Tagad modē falšās lūpas, dibeni un pupi, kāpēc ne falšā sešpaka?»

    izskanēja arī šāds viedoklis. Daudzi vienkārši atzina, ka tērps viņiem nepatīkot, bet pavīdēja arī doma, ka ar šo kostīmu viss esot kārtībā, ja vien tā ir smalka pašironija.  

    Dons ar dziesmu Hollow uzstāsies otrajā pusfinālā 9. maijā, kur savas dziesmas atrādīs arī Malta, Albānija, Grieķija, Šveice, Čehija, Dānija, Austrija, Armēnija, Sanmarīno, Gruzija, Beļģija, Igaunija, Izraēla, Norvēģija un Nīderlande. Eirovīzijas pirmais pusfināls notiks 7. maijā, bet fināls, kur ļoti cer nonākt arī Latvijas mūziķis, būs 11. maijā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē