• Klāt pēdējā pavasara ziedu festivāla nedēļa Pakrojas muižā

    Reklāmraksts
    15. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Lielākais Tulpju un pavasara ziedu festivāls Lietuvas Pakrojas muižā tuvojas noslēgumam. Festivāls gaida viesus līdz svētdienai, 19. maijam. Apmeklējot to šajās dienās, iespējams izbaudīt ne vien ziedu krāšņumu, bet arī Pakrojas muižas ziedošā ābeļdārza burvību. Steidzieties iedvesmoties no pavasara un ieraudzīt pašas pēdējas vēlo tulpju šķirnes!

    Muižas ābeļdārzā atrodas arī unikālā strazdu pilsēta, kurā tradicionālā veidā uz garajiem kātiem izvietoti gandrīz 1000 krāsainu putnu būru. Būri tika veidoti atbalsta kampaņas «Brīvības putni» ietvaros, un tos apgleznoja pazīstami cilvēki no Lietuvas, Latvijas un Ukrainas, mākslinieki, skolēni un dažādu organizāciju kolektīvi. Šos unikālos putnu būrus var iegādāties muižā uz vietas vai akcijas interneta vietnē brivibasputni.lv. Visa akcijas laikā iegūtā nauda tiks izmantota dronu iegādei Ukrainas bruņotajiem spēkiem.

    Ziedu skaistumu Pakrojas muižā papildina arī unikālās vēsturiskās izklaides, kas ļauj aizceļot pagātnē un piedzīvot īstu 19. gadsimta muižas dzīvi. Šeit ripo karietes un retro automobiļi, darbojas amatnieku manufaktūras, alus darītava, vēsturiskā spirta rūpnīca, parfimēra darbnīca un Panoptiks, kurā pats fon der Ropu personīgais ārsts bija sakrājis iespaidīgu dīvainību kolekciju.

    Vairāk par festivālu: www.pakrojasmuiza.lv

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē