• Brilles dīvai? Versace!

    27. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Rīgā dzīvojošā francūziete operas soliste Perīna Madefa (Perrine Madeuf) spilgti iemieso zīmola Versace vērtības – viņa ir koša, pašpārliecināta sieviete, kura dzīvo dinamisku dzīvi un izbauda darbu, ko mīl. Īsta dīva!

    – Pastāsti, lūdzu, kāda ir tava ikdiena un kāda loma tajā ir brillēm!

    – Mana ikdiena sastāv no ceļojumiem – nesen piedzīvoju skaistu debiju parīzes operā, kur izpildīju džuljetas lomu. Šovakar došos uz tallinu, kur mani gaida emocionāla uzstāšanās – pēc astoņiem lieliskiem gadiem pēdējo reizi tiks izrādīts Fausts, kurā dziedu margaritas lomu. pēc tam lidošu uz Franciju, kur būs izrādes marseļā un nicā. Bet, arī esot Rīgā, kas nu jau kļuvusi par manām mājām, es vienmēr esmu kustībā – starp izrādēm, randiņiem ar draudzenēm, mūzikas stundām, sportu un izklaidēm ar manu meitiņu. Un visās gaitās mani pavada saulesbrilles. Jā, manā somiņā, lai cik tā maza, vienmēr ir telefons, kredītkarte, sarkana lūpukrāsa un saulesbrilles. Arī automašīnā man bieži vien nav lietussarga, bet saulesbrilles gan būs vienmēr. Jo esmu optimiste! Vai tad tā nav? Cilvēks, kurš nēsā saulesbrilles, vienmēr ir optimists – viņš cer uz sauli un labu laiku, nevis lietu.

    – Zinu, ka bērnībā gribēji būt stiliste. Kā tu novērtē brilles kā aksesuāru?

    – Brilles, gan optiskie ietvari, gan saulesbrilles, ir lielisks modes knifiņš. It kā tik mazas, bet tās var mainīt visu. Veidojot tēlu, es dievinu izmantot saulesbrilles. Tas ir kā punktiņš uz i, kas pabeidz tērpa ideju, padara to īpašu. Turklāt ar brillēm var brīnišķīgi rotaļāties – tās var pilnībā mainīt stilu. Skaties! Man mugurā ir neitrāls apģērbs – klasiski džinsi un augumam glīti piegulošs vienkārša piegriezuma balts krekliņš. es varu uzlikt klasiskās Versace kaķacis ar skaisto zelta medūzas logo un izskatīties karaliski eleganti. Bet es varu uzlikt spilgtās Versace zīmola brilles un izskatīties ultramoderni, stilīgi un jauneklīgi. Fotosesijas laikā man ļoti patika iejusties dažādos tēlos un pielaikot brilles, ko citādi varbūt neuzdrošinātos mērīt. man pašai bija pārsteigums, cik labi tās izskatījās. es dievinu saulesbrilles! Un kā gan citādi varētu būt? Es taču esmu francūziete – mums visām patīk saulesbrilles. Mēs tās nēsājam ne tikai vasarā, bet arī ziemā. Tas ir gan stila jautājums – saulesbrillēs, kas piestāv, sieviete vienmēr izskatās šarmanta, noslēpumaina un pašpārliecināta –, gan veselības, jo arī ziemā acis ir jāsargā no saules ultravioletā starojuma, lai gan to tik ļoti nejūtam. Turklāt francūzietēm, tiklīdz laikapstākļi pieļauj, patīk stundām ilgi sēdēt kafejnīcu terasēs. Tasīte kafijas vai glāze vīna rokās, saulesbrilles uz acīm, un neviens nevar pieķert, kur šaudās acis aiz tumšajiem stikliem.

    – Kādas saulesbrilles tu izvēlies ikdienā?

    – Ja es varētu atļauties un mājās būtu daudz vietas, man tiešām būtu saulesbriļļu kolekcija pa visu sienu. Bet šobrīd man patīk izvēlēties modeļus, par kuriem esmu pārliecināta, ka tos nēsāšu katru dienu, jo tos būs viegli kombinēt ar maniem tērpiem. Man patīk, ka brilles ir drīzāk klasiskas, bet ar oriģinālu piesitienu. Versace piedāvā ideālu izvēli. tās vienlaikus ir šikas un neparastas. dievinu Versace zīmolu, jo tajā ir kaut kas teatrāls, pat dramatisks tādā labā nozīmē. Tajā ir itāļu dzīvesprieks un rotaļīgums. Tas viss mani fascinē.

    Vienmēr aktuālais

    Lai arī Versace zīmolam ir sena vēsture un tas ir viens no ikoniskākajiem luksusa modes zīmoliem, šobrīd tas ir tik aktuāls kā vēl nekad. Versace sieviete ir jutekliska, grezna un mūsdienīga. Viņa ir aktīva, zina, ko vēlas, un nebaidās būt provokatīva. Versace zīmola klasiskais logo – mitoloģiskā Medusa – ietver visu zīmola konceptu, tā hipnotizē un pat paralizē vērotāju skatienus.

    Šīs sezonas aktualitāte ir hipnotiskais Medusa spēks – Versace simbols kopš zīmola pirmsākumiem. Šobrīd, mirdzot zeltā, tas iemieso zīmola tradīcijas drosmīgi, provokatīvi un spilgti kontrastē uz briļļu kājiņām. dažās atsaucēs tas iemieso patlaban tik aktuālo deviņdesmito gadu modi.

    Šīs sezonas Versace kolekcijā katra sieviete atradīs sev piemērotāko – jaunas roķīgas formas vai metāla ietvarus ar nedaudz futūrisku pieskaņu, aviatora un kvadrātveida formas. superaktuāla šovasar būs Glam Medusa līnija, kas izceļas ar gaišākām, graduālām, rozīgi tonētām lēcām un medūzas akcentiem uz pašas briļļu lēcas. Versace briļļu kolekcijā sagaidāma arī Medusa Butterfly līnija, kurā ietvaru un saulesbriļļu formas ir līdzīgas elegantajiem tauriņu spārniem.

    Tāpat 2022. gada vasarā gaidāma arī GRECA Signature kolekcija – akcentēti, oversize kvadrātveida ietvari ar tradicionālajiem grieķu rakstiem uz kājiņām, kuri simbolizē filozofiju un mākslu. Ekstravagantākai sievietei piestāvēs arī brilles tik aktuālajā kaķacs formā. Versace modes nams vienmēr sadarbojies ar māksliniekiem – aktieriem, dziedātājiem, rokzvaigznēm. Versace zīmolu mīl cilvēki ar spēcīgu personību, īpašiem raksturiem un izcilu gaumi. Turklāt Versace raksturīgais rokraksts ir kontrasti, ne velti to par savu iecienītāko zīmolu sauca gan eltons džons, gan princese diāna, gan sindija kroforda. Visi, kas mīl modi, stilu un skaisto, mīl Versace. nebaidies eksperimentēt!

    Materiāls tapis sadarbībā ar Fielmann.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē