• Znaroka meita Alise izgājusi pie vīra: Kāzas notiks, kad situācija pasaulē kļūs mierīgāka

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    10. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram un no izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Hokeja trenera Oļega Znaroka meita un Nacionālās hokeja līgas spēlētājs kļuvuši par vīru un sievu.

    Par to, ka viņas statuss ir mainījies, Alise pagājušajā nedēļā pavēstīja sociālajos tīklos. Kāds Instagram sekotājs viņai uzdeva jautājumu: «Kad kāzas?» Un Znaroka meita atbildēja: «Mēs jau sarakstījāmies. Kāzas notiks, kad situācija pasaulē kļūs mierīgāka un varēsim satikt visus mūsu draugus.» Neko vairāk par laulību ceremoniju Alise neatklāja, vien publicēja foto no pāra lielās dienas.

    Znaroka meita bija tērpusies askētiskā, elegantā baltā kleitā, ap kaklu bija aplikusi pērļu kaklarotu.

    Alise un Artemijs ir kopā jau gandrīz četrus gadus. Toreizējā Krievijas hokeja izlases galvenā trenera meitu Panarins noskatīja jau 2015. gadā, kad debitēja pasaules hokeja čempionātā un jau gatavojās doties uz NHL. «Pēc fināla spēles ar Kanādu bija noorganizēts bankets.

    Tētis pieveda pie manis Artemiju un teica: «Viņš brauc spēlēt uz NHL!» Nu, brīnišķīgi, veiksmi! Mēs nofotografējamies. Lūk, tāda bija mūsu pirmā tikšanās,» tā Krievijas ziņu aģentūrai RIA Novosti par iepazīšanos ar savu vīru stāstīja Znaroka meita.

    «Tā paša gada vasarā viņš ar draugu atbrauca pie maniem vecākiem uz Nicu.

    Artemijs nez kāpēc domāja, ka es tur dzīvoju. Mamma ir ļoti apķērīga un pirmā saprata, kas par lietu. Piezvanīja man un teica: «Puiši te acīmredzami ne jau ar mums gribēja satikties.» Pēc tam Artemijs man uzrakstīja par kopējām fotogrāfijām ar maniem tuviniekiem, jautāja, kā tās man nosūtīt. Teicu, lai sūta uz e-pastu, bet viņš izlūdzās telefona numuru. Sākām sarakstīties. Jau nākamajā pasaules hokeja čempionātā Maskavā mēs bijām kopā,» atcerējās Alise.

    Alise kopā ar Panarinu pārcēlās uz Čikāgu, pēc tam uz Kolumbusu, tad – Ņujorku. «Artjoma teica, ka uzņemas par mani atbildību, grib, lai es pārceļos uz dzīvi pie viņa uz Ameriku. Un tētis deva savu svētību,» atcerējās Alise.

    «Tagad mēs katru gadu atpūšamies kopā. Mums ir ļoti draudzīga un stipra ģimene,» pauda viņa. Panarins vairākkārt viesojās arī pie Znarokiem Latvijā. Alises mīļoto pieņēma arī viņas suņuks Rižijs.

    Alise pat esot mazliet greizsirdīga, jo suns par savu saimnieku sācis uzskatīt Artemiju.

    Panarins ASV ātri vien kļuva par Ņujorkas Rangers zvaigzni. Viņš gribēja pierādīt, ka ne velti ar viņu parakstīts septiņu gadu līgums par 81,5 miljoniem dolāru. Tas viņam deva stabilitāti nākotnei, kopā ar Alisi iegādājās lielu māju netālu no Ņujorkas, un Alise ar prieku tur sāka vīt abu ģimenes ligzdiņu. Pērn maijā hokejists bildināja Znaroka meitu. Pāris šo faktu plašākai sabiedrībai atklāja tikai pēc gada.  

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē