• Viņu mīla sākās slimnīcā: Krustpunktā vadītājs Tomsons ar sievu svin kāzu 30. jubileju

    Attiecības
    Marta Kalniņa
    6. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aidis un Taņa.
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Aidis un Taņa.
    Radio žurnālistam Aidim Tomsonam šodien ir īpaša diena – viņš jau 30 gadus ir laimīgi precējies ar skaisto meiteni Taņu, kuru jaunībā saticis slimnīcā.

    «Šajā dienā pirms 30 gadiem. Vai es gribētu tajā dienā atgriezties? Nē. Šodien viņa ir vēl pievilcīgāka. Un, kopā kāpjot dzīves kalnā, arī klupieni ir vien pakrišana uz priekšu, augstāk,» šādus skaistus vārdus kāzu jubilejā savai sievai veltījis populārā raidījuma «Krustpunktā» vadītājs Aidis Tomsons. Viņš sociālajos tīklos dalījās ar kāzu foto, un daudzi pamanīja, ka tajā jaunlaulātie izskatās ļoti līdzīgi. Mēdz sacīt, ka rad, ja apprecas viuzāli līdzīgi cilvēki, sanākot laimīga laulība. Tomsoniem tā ir.

    Aidis un Taņa savā kāzu dienā.
    Aidis un Taņa savā kāzu dienā.

    Aida un Taņas iepazīšanās stāsts ir neparasts. Deviņdesmitajos gados Tomsons, būdams jauns un entuziastisks, uzņēmās daudz darbu un citu pienākumu, allaž cīnījies ar naudas trūkumu un taupīja uz ēdiena rēķina, tāpēc sākusi streikot veselība. Viņš nonāca Tuberkulozes slimnīcā Sauriešos, kur sabija vairākus mēnešus. Pretējās palātas durvīs Aidis ieraudzījis Taņu, kas Sauriešos ārstējusies vēl krietni ilgāk. Aidis tolaik bijis brīvs puisis, un 1993. gadā viņš pirmo reizi uzrunājis skaisto Taņu. Pēc gada abi jau svinēja kāzas.

    Taču laulības sākumu aptumšoja spēcīgs jaunās slimības saasinājums. Tolaik pat bija apdraudēta Taņas dzīvība. Taču viņiem izdevās iziet cauri šim smagajam pārbaudījumam kopā un laist pasaulē trīs brašus dēlus. Gadā, kad Tomsoni svinēja sudraba kāzu jubileju, Aidis žurnālam «Klubs» sacīja: «Vārds šķirties no mūsu leksikas ir izmests.

    Mīlestība ir izvēle – vai tu gribi cilvēkam veltīt dzīvi vai arī ne.

    Mums visādi ir gājis, bet tas nemaina manu nostāju. Man būtu ļoti žēl, ja maniem bērniem būtu jāizvēlas starp mani un mammu. Ar katru gadu grūtāk iedomāties, ka otra varētu nebūt.»

     

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē