• Vasiļevska atklāj, ka Kaspars Saulietis nemaksā alimentus: Viņš atņēma manas mantas

    Alimenti
    Santa.lv
    Santa.lv
    31. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video / Kaspars Krafts (Picture Agency)
    Raidījumā «Kad viņas satiekas» viesojas TV personība un influencere Katrīne Vasiļevska. Lai arī no malas izskatās, ka viņas dzīve ir kā romantiskā filmā, sarunas laikā atklājas, ka viņa piedzīvojusi nepatīkamu šķiršanos ar savu meitu tēvu Kasparu Saulieti. Kā izrādās – meitas tēvu ne tikai praktiski nesatiek, bet arī nesaņem no viņa nekādu finansiālu palīdzību.

    Šīs nedēļas lielā raidījuma tēma ir šķiršanās un kā to izdarīt cieņpilni. Lai arī apkārt ir izskanējušas daudzas šķiršanās, lielākoties tās norisinās mierīgi, taču reizēm gadās pavisam cits scenārijs. TV personība un influencere Katrīne Vasiļevska pirms četriem gadiem šķīra savu laulību ar hokejistu Kasparu Saulieti. Abiem ir divas meitas, taču tēvs par alimentu maksāšanu neiespringst.

    «Man nav ne reizi bijuši alimenti. Nē, nu pirmajā mēnesī viņš kaut ko iedeva, bet tas arī ir viss. Tas bija pirms četriem gadiem,» atklāj Katrīne.

    Viņa atzīst, ka lielākā kļūda šķiršanās laika bija jurista neesamība un papīru nesakārtošana līdz galam.

    «Ja gadās šķiršanās, tad tikai pie jurista. Pilnīgi visi punkti ir jāatrunā, visas tikšanās, kad ņems, ko darīs. Nestrādā tas, ka sarunāsim, kad satiksimies. Kaspars pagājušajā gadā meitenes ir redzējis trīs reizes.»

    Sarunas laikā Katrīne atklāja, ka pirmajā pusgadā pēc šķiršanās viņa ir finansiāli palīdzējusi apmaksāt dzīvokli, kurā Kaspars mitinājās.

    «Viņš atņēma manas mantas, respektīvi, es gatavoju pūriņu meitenēm, un viņš paņēma to projām. Tikai tāpēc es sāku runāt par alimentiem, jo trīs gadus es par to nerunāju.»

    Kā izrādās, abu attiecību konfliktos tikusi iejaukta policija, bet par to Katrīne runā izvairīgi.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē