• Valters Krauze atklāj, kāpēc ar slaveno brāli Arni ilgu laiku bijuši svešinieki

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    28. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Arnis un Valters Krauze kopā ar Ojāru Rubeni.
    Foto: No privātā arhīva
    Arnis un Valters Krauze kopā ar Ojāru Rubeni.
    Komiķis un šovu vadītājs Valters Krauze un TV žurnālists Arnis Krauze ir brāļi, turklāt ar nelielu gadu starpību, taču viņu dzīves ceļi pa īstam krustojās tikai pieaugušo dzīvē.

    Kādreiz Valters Krauze intervijās teica, ka viņam ir brālis, taču abi nekomunicē. Vēl pēc gadiem sacīja, ka abi šad tad aprunājas. Nu jau abiem Krauzēm ir pat kopīgs projekts. Valtera un Arņa ģimenes stāsts nav vienkāršs, un tikai pieaugušā vecumā viņi atrada ceļu viens pie otra. «Tas prasīja laiku. Es gan varu runāt tikai no savas puses,» žurnālam «Ieva» tagad saka Valters.

    «Mums ir viens tēvs, bet esam auguši dažādās ģimenēs. Šobrīd tēva vairs nav – viņš bija fotogrāfs. Bet nekad jau dzīvē nav bijis tā, ka mums ar Arni būtu bijis, ko dalīt, tā jau savulaik nebija mūsu izvēle, ka viss tā notika. Mums katram piešķīra šo sākuma starta komplektu, kapitālu,» teic viņš.

    «Kaut kad bērnībā mūsu ceļi bija krustojušies – ir tāda bilde, kur Arnim kāds pusgads, viņš guļ ar pliku dzindzirin, es tur blakus, un man ir kādi piecarpus gadi,» stāsta komiķis. Taču nekādas ciešās saiknes brāļiem nedz bērnībā, nedz jaunībā vairs nav bijis.

    «Pirmo reizi jau kā pieaugušus mūs saveda kopā «Privātās Dzīves» žurnāliste Evija Kalnbērza, šķiet, LNT kafejnīcā.

    Viņa toreiz teica: «Jūs taču esat brāļi!»,» liktenīgo atkalsatikšanos atceras Valters. Pa šo laiku daudz kas ir mainījies.

     «Nu jau mēs daudz ko darām kopā, bet nav arī tā, ka man rīts sāktos ar zvanu Arnim, vai otrādi,» atklāts ir vecākais brālis Valters. «Esmu priecīgs, ka viņš pagājušogad bija atbraucis pie manis uz Siguldu uz vārdadienu, sapazinās ar maniem draugiem, bet tas jau nenozīmē – o, tagad nu gan tas viss aizies! Nu, nē. Nedarīt lietas mākslīgi – tā ir liela vērtība,» uzskata viņš.

    Tagad abi brāļi kopā kāps uz skatuves. Izveidojuši savu radošo projektu «Krauze pret Krauzi». «Tie būs sarunu vakari ar muzikāliem elementiem,» skaidro Valters. Ideja radusies pērn kādā pasākumā, kur  sākās pagājušā gada vasarā, kad Valters vadīja sarunu vakarus ar diviem viesiem. «Kādā vakarā bija Arnis un Ance Krauze – Arnis ir mans pusbrālis, bet Ance gan man nav nekāda radiniece. Es biju pa vidu, un diezgan forši viss sanāca,» atceras viņš. Producents piedāvājis  šo lietu atkārto kultūras namos. «Arnis arī smaidot teica, ka varētu pamēģināt,» atklāj Valters.

    Vairāk lasi žurnālā «Ieva» un digitālajā žurnālā «Santa+»!

    • «Domāju, cilvēki no labas dzīves ir izlaidušies, nav pašdisciplīnas un stājas, trūkst dzīves mērķa un ticības.» Intervija ar arhitekti Zaigu Gaili
    • Šīs ziemas sala brīnumi – ledus olas un ezīši, sala mataini un bārdaiņi. Kā un kāpēc tas viss rodas?
    • TV raidījumu un pasākumu vadītājs Valters Krauze: «Es neļauju par sevi ņirgāties, apsmiet, bet aicinu pasmieties visiem kopā – par sevi un citiem.»
    • Jūties kā ķīlniece savā laulībā? Kā izkļūt no šādas situācijas
    • Lielā drēbju skapja revīzija – kur likt pavisam novalkātās drēbes, bet kur tās, kas vēl var noderēt citiem
    • Tu vai jūs? Personīgs viedoklis par tutināšanu vietā un nevietā
    • Ceļojums uz seno inku pasauli Maču Pikču Dienvidamerikā
    Ieva nr04/2024

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē