• Vai viņi šovā apprecējās pa īstam? Atmasko Janu Bruku un Dāvidu

    Slavenības
    Zane Piļka- Karaļeviča
    28. maijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Īsti mīlnieki vai tomēr nē?
    Foto: F64
    Īsti mīlnieki vai tomēr nē?
    Iepazīšanās šovs «Mīla kemperī» noslēdzās ar populārās influenceres Janas Brukasun bijušā armijnieka Dāvida Krūmiņa kāzām Lasvegasā. Tagad viņi parādījušies šovā «Slavenības bez filtra». Bet vai viņiem tiešām viss ir pa īstam?

    Uz sarunu ar žurnālu «Privātā Dzīve« Jana un Dāvids ieradās nākamajā dienā pēc šova «Mīla kemperī» lielās kāzu sērijas parādīšanas televīzijā. Viņi nemitīgi smējās, apskāvās. Radās sajūta – nav tikušies veselu mūžību. «Tā arī ir! Dāvids nupat atgriezās no ārzemēm,» neslēpa Jana. Šova pēdējo sēriju viņa noskatījusies mājās ar vecākiem un māsu, bet Dāvids to vērojis ar vienu aci, jo paralēli vadījis tiešraidi savā YouTube kanālā. «Daudzi cilvēki man rakstīja, ka raudājuši, skatoties mūsu kāzas, – tas bijis tik patiesi un emocionāli, ka grūti bija valdīt asaras,» saka Jana.

    Viņi satikās šovā, jo Janai tobrīd bijis depresīvs dzīves posms, vajadzējis no visa aizbēgt. Savukārt Dāvids jutās pārstrādājies un izdedzis, gribējis atvaļinājumu.

    «Man bija depresija, viss šķita drūms un bezcerīgs. Sapratu, ka dzīvē kaut kas krasi jāmaina, lai izrāptos no pesimisma bedres,» atminas viņa. Savukārt Dāvids bija noguris darbā un piedāvājumu filmēties šovā, kurā reiz jau piedalījies, uztvēris kā atvaļinājumu. «Viņš man uzreiz iepatikās. Viņš reāli tur bija pats labākais, un es paņēmu sev labāko,» smaida influencere. «Godīgi sakot, nezināju, kas ir Jana Bruka. Redzēju viņu pirmo reizi mūžā, un vizuāli man viņa uzreiz iepatikās,» neslēpj Dāvids.

    «Kad sapratām – humora izjūta mums sakrīt, tālāk viss aizgāja kā smērēts. Atslēdzām smadzenes un ļāvāmies straumei. Baudījām neaizmirstamu piedzīvojumu un viens otru,» saka puisis. Viņiem nebija šaubu – ja šovā uzvarēs, izvēlēsies mīlestību, nevis naudu. «Taču mēs galīgi nebijām gatavi, ka mums piedāvās apprecēties Lasvegasā. Turklāt lēmumu vajadzēja pieņem uzreiz,» atceras Jana.

    Interesantākais, ka pēc šova Dāvids devās pelņā uz ārzemēm, bet Jana līdz kāzām bija Latvijā. Viņi atkal satikās tikai Lasvegasā. Vai tiešām tur noslēgtā laulība ir spēkā arī Latvijā? «Amerikā oficiāli esam vīrs un sieva.

    Latvijā šis dokuments mums jāaiznes uz dzimtsarakstu nodaļu, un tad mūsu laulību oficiāli apstiprinās arī šeit. Pagaidām to neesam izdarījuši, visam savs laiks,» saka Jana.

    «Starp citu – laulību apliecībā esmu ierakstīta kā Jana Krūmiņa. Vienmēr esmu sapņojusi apprecēties ar latviešu puisi un iegūt latvisku uzvārdu. Kur nu vēl latviskāks!» smejas viņa.

    Šova kņada jau ir aiz muguras, un pāris atgriezies ikdienas dzīvē. Janas un Dāvida fani viņus nemitīgi tirda ar jautājumiem par to, kādas ir viņu attiecības tagad. «Es visu laiku tieku pratināts: «Kur ir Jana? Vai esat kopā?»,» smejas Dāvids. «Mums šobrīd vēl ir randiņu un rozā briļļu periods. Izbaudām mūsu tikšanās, bet kopā pagaidām nedzīvojam. Tam ir praktiski apsvērumi. Dāvids bieži ir prom darbā ārzemēs, man ir nemitīgas filmēšanas,» pirms kāda laika atzinās Jana. 

    Tagad abi ir šova Slavenības bez filtra dalībnieki, bet Dāvidam radusies vēl kāda ideja –  filmēt izdzīvošanas šovu Karību salās. «Es tiešām gribu uzfilmēt šovu ar mums diviem – kā izdzīvot Karību salās, džungļos. Pilnīgi bez nekā. Skatītājiem tas varētu būt interesanti,» spriež viņš.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē