• Vai paraugpāra Ceriņu laulība jau pašā sākumā bija lemta neveiksmei

    Slavenības
    Gita Vīksne
    10. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aivis un Lelde Ceriņi.
    Foto: Instagram
    Aivis un Lelde Ceriņi.
    Daudziem tas bija šoks, kad par laulības šķiršanu paziņoja viens no Latvijas skaistākajiem pāriem – TV24 raidījuma «Preses klubs» vadītājs Aivis Ceriņš un TV3 raidījuma «Mēs mīlam ģimeni» vadītāja Lelde Ceriņa.

    Aivis un Lelde Ceriņi, kuru piecarpus gadu ilgajā laulībā dzimuši divi bērni, par šķiršanos paziņoja pagājušā gada pēdējās dienās. «Jauns gads nereti nāk kā tīrs audekls – gribas uz tā vilkt tikai gaišas līnijas, tāpēc vēl vecajā es un Lelde vēlamies dalīties ar mums sāpīgu ziņu. Esam šķīruši laulību, un turpmāk iesim katrs savu ceļu. Esmu ilgtermiņā rīkojies kā kretīns un laulībā pārkāpis dotos solījumus. Man pašam no sirds žēl, ka pazaudēju tik vienreizēju sievieti un savu bērnu mammu. Mīlot savus bērnus, uzturēsim cieņpilnas un draudzīgas attiecības arī turpmāk,» gadumijā «Facebook» paziņoja Aivis Ceriņš. Viņš lūdza respektēt šo lēmumu un netraucēt šajā sarežģītajā dzīves posmā.

    Numeroloģijas eksperte Ineta Ventniece žurnālam «Privātā Dzīve» atzinusi, ka šai laulībai jau pašā sākumā īsti nav bijis lielu iespēju būt ilglaicīgai

    «Daudziem ir jautājums, kāpēc tik skaists un šarmants pāris pieņēma lēmumu par šķiršanos. No malas raugoties, šķiet, ka viņi ir patiešām kolosāls tandēms – harismātiskas personības, kas viens otru saprot un papildina.

    Tas, ko redzu es, – viņi ir divi numeroloģiski un savā ziņā arī karmiski nesaderīgi cilvēki.

    Ir daudzas īpašības, kas viņiem ir līdzīgas, – viņi abi ir ātri, intelektuāli, pat kaut kur nedaudz arī vizuāli līdzīgi viens otram. Taču, paraugoties dziļāk, ir redzamas atšķirības. Es teiktu, ka neviens no viņiem nav līdz galam piemērots laulības dzīvei. Numeroloģijā šādi cilvēki ilgstoši patiesībā dzīvo vieni, mainot partnerus, jo pāri visam stāv viņu vēlme pēc brīvības.

    Cilvēku tipāži, kāds ir Aivis, vienmēr pamanīs sev apkārtējās sievietes. Turklāt viņš ir no tiem, kas sievietēm arī ļoti patīk. Šāda tipāža cilvēki ir pozitīvi traki. Viņi ar lielu aizrautību var nodoties ballītēm, būt kompānijas dvēsele. Bieži vien šādā veidā cilvēks var neapstāties – trakot līdz pat sirmam vecumam. Viņam ir ļoti grūti nodzīvot vienā laulībā. Tāda tipāža cilvēku var iekarot tikai sievietes ar ļoti spēcīgu enerģiju. Aivis ir arī ļoti ambiciozs cilvēks, kas vienmēr visā apsvērs izdevīgumu. Iespējams tāpēc, ka viņam, tāpat kā Leldei, nekas dzīvē nav nokritis no «zila gaisa».

    Lelde, atšķirībā no Aivja, ir cilvēks ar ļoti lielu iekšējo vīrišķo enerģiju. Lelde ir sieviete ar «pautiem». Lai gan ārēji viņa spēj radīt ļoti sievišķīgas sievietes iespaidu, iekšējās izpausmēs viņa var būt kā «vecis». Lelde nav no sievietēm, kura vienmēr piekāpsies vīrietim un būs gatava sēdēt mājās ar bērniem. Viņai patīk gozēties sabiedrībā un saņemt uzmanību. Sieviete, kuras iekšējā enerģija ir spēcīgāka par vīrieša, pati to dažkārt pat nepamanot, var ik pa brīdim psiholoģiski ietekmēt partneri. Iespējams, Lelde šad un tad Aivi par kaut ko zāģēja. Turklāt tāda tipāža cilvēki, kāda ir arī Lelde, mēdz būt diezgan greizsirdīgi,» atzīst numeroloģe.

    Plašāk lasiet žurnāla «Privātā Dzīve» jaunākajā numurā!

    • Paulam šonedēļ 88. jubileja. Draugi atklāj, ko Maestro uzdāvināt
    • Kāpēc Intars Rešetins nomainīja uzvārdu
    • Linda Abu Meri atgriežas televīzijā.
    • Miljonāriem Ķirsonam un Rāvim jaunas sirdsdāmas?
    • «Viņi pat karmiski bija nesaderīgi.» Aivja un Leldes Ceriņu šķiršanās aizkulises
    Privātā Dzīve nr02/2024

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē