• Vai Ella veikusi plastisko operāciju? Jaunākie foto ir ļoti atklāti

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    7. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    DJ Ella.
    Foto: Instagram
    DJ Ella.
    Divu desmitgažu laikā dīdžejmeitene Ella jeb Elīna Fūrmane, kas augusi sabiedrības acu priekšā, kļuvusi par elegantu un efektīgu sievieti.

    DJ Ella savus pirmos soļus šovbiznesā spēra aptuveni pirms 20 gadiem, 2004. gadā kļūstot par vienu no gados jaunākajām Talantu fabrikas dalībniecēm. Tur uzradās viņas pirmā simpātija – režisora Māra Ozoliņa dēls Miks, ar kuru jauniete kādu laiku bija kopā. Pēc Talantu fabrikas viņai izvērtās itin veiksmīga muzikālā karjeru, bieži bija redzama uz žurnālu vākiem. Bet 2011. gada oktobrī Ella pārcēlās uz Ameriku, Losandželosu. Kopš tā laika Latvijā viņa ir reta viešņa, vēsta žurnāls Privātā Dzīve.

    Elīna Fūrmane gadu gaitā

    Amerikā 2011. gadā Ella apprecējās ar ASV izklaides pārstāvi amerikāni Ronaldu Čaku Heisu. Laulība gan nebija ilga. Čaks apgalvoja, ka dziedātāja viņu izmantojusi, lai iegūtu zaļo karti, taču pati Ella teica, ka šķiršanās iemesls bija Heisa agresija. Pēc tam dziedātājai izveidojās attiecības ar venecuēlieti modes zīmola Rock Etiquette izveidotāju Deividu Aragonu, kura veikalā Ella arī strādāja. 2019. gadā izjuka arī šīs attiecības. Un nu jau Ella pāris gadu ir kopā ar Amerikā populāru dīdžeju menedžeri Natanielu, kurš viņu arī esot bildinājis.

    Plastiskais ķirurgs Jānis Zaržeckis, apskatot Ellas fotogrāfijas, atzīst: «Bildes var būt mānīgas, tāpēc, ka mūsdienās ar dažādu filtru un fotošopa palīdzību var pārveidot gan seju, gan ķermeni. Protams, jebkura cilvēka ķermenis ar gadiem mainās.

    Bet teikšu vairāk – labas plastiskās operācijas ir tādas, ka neviens pat nenojauš to, ka tās ir veiktas.

    Tāpēc precīzi pateikt – ir veiktas kādas operācijas vai nav, var tikai pati Ella un viņas iespējamais plastiskais ķirurgs. Ja Ellas gadījumā arī kādas ķermeņa uzlabošanas veiktas, tad no sava skatpunkta varu teikt, ka tas ir darīts profesionāli.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē