• Vai daiļajai aktrisei Leldei Dreimanei jauns sirdsāķītis?

    Slavenības
    Zane Piļka- Karaļeviča
    27. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Lelde Dreimane ar pavadoni.
    Foto: F64
    Lelde Dreimane ar pavadoni.
    Izstādes «Mūsu mājas bija zeme. Uzplaukums» atklāšanā šarmantā Dailes teātra aktrise Lelde Dreimane ieradās kāda līdz šim viņai blakus neredzēta kunga pavadībā.

    Jaunajā Latvijas Laikmetīgās mākslas muzeja izstāžu zālē «New Hanza Biroji» pāris bija labā noskaņojumā. Vīrietis aktrisi galanti aplidoja, un kopā viņi aizrautīgi vēroja Venēcijas biennāles iespaidīgo kentauru instalāciju.

    Aktrise bija sajūsmā par redzēto.

    «Mulsināja, cik hiperreālistiskas ir šīs instalācijas, šie kentauri, kas savā veidā ir arī mani avatari, jo esmu dzimusi Strēlnieka zvaigznājā. Man bija satraucoši vērot iztēles procesus, kurā tiekas dzīvība un nāve,» žurnālam «Privātā Dzīve» atzīst aktrise. Par to, kas bija viņas pavadonis, Lelde runā izvairīgi un apgalvo: «Uz izstādi ierados viena. Tur sastapu daudz paziņu un kolēģu.»

    Iepriekš Lelde bija saderinājusies ar bijušo hokejistu Ēriku Ozollapu, kopā viņi Rīgā atvēra savu burgeru restorānu. Tomēr augustā izskanēja runas, ka Leldes un Ērika teju četru gadu ilgās attiecības ir pajukušas. To neslēpa arī aktrise, tomēr norādīja, ka tas drīzāk ir pārtraukums, nevis šķiršanās. «Mums ir ļoti lieliskas attiecības, un viens otru cienām, bet, ja vispār runāsim par mūsu stāstu, tad abi kopā,» žurnālam «Ieva» nesen atzina Lelde. Uz jautājumu, vai iespējams, ka viņi attiecības varētu atjaunot, Dreimane teica: «Iespējas ir dažādas…»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē