• Ušakovs Briselē kļuvis par blondīnu: Es nekrāsoju matus!

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    13. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Nils Ušakovs
    Foto: Facebook
    Nils Ušakovs
    Eiropas Parlamenta deputāta Nila Ušakova jaunākās fotogrāfijas liek brīnīties – vai tiešām bijušais Rīgas mērs sācis krāsot matus?

     

    Pēdējos mēnešos Nils Ušakovs, kurš pārsvarā dzīvo Briselē, reti sociālajos tīklos ievieto savas fotogrāfijas. Tāpēc pagājušajā nedēļā daudziem bija pārsteigums par to, kā viņš tagad izskatās. Iepriekš Nila mati bija brūni, taču tagad blondi, gandrīz tādā pašā krāsā kā viņa sievai Ivetai Strautiņai-Ušakovai.

    Sociālajos tīklos daži asprāši jau pamanījušies secināt, ka Nils ar sievu izmanto vienu matu krāsu. Sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» Eiroparlamenta deputāts smej: «Nē, nē, nav man jauns tēls izveidojies.

    Pēdējā bildē neesmu trīs dienas skuvies, bet matu krāsa man ir izveidojusies dabiskā ceļā. Kāds domā, ka es krāsoju matus? Piedodiet, neko neesmu tādu darījis.»

    Viņš teic, ka bērnībā bijis blonds, bet ar gadiem mati kļuvuši tumšāki. «Tagad droši vien notiek atgriezeniskais process. Vasarā pie jūras un saulē kaut kas izbalējis, sirmums vairāk parādās,» secina Nils. Viņš uzsver, ka tēvs diezgan agri sācis sirmot un matu ziņā viņš ejot tēva pēdās. «Mūsu dzimtā vīriešiem tas viss notiek dabiskā ceļā.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē