• Uresina par skandālu, kas viņai uzlicis zīmogu: Zemākais punkts manā dzīvē!

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    11. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Transformāciju un biznesa sasniegumu trenere Liene Uresina viesojas «STV Pirmā!» raidījumā «Kad viņas satiekas». Liene nolemj dalīties pārdomās par brīdi, kad viņas vārds skaļāk izskanēja saistībā ar kādu publikāciju.

    Pērnā gada rudenī pētnieciskā žurnāliste Inga Spriņģe savos sociālajos tīklos dalījās ar ierakstu, kur atmasko influenceri Lieni (īstajā vārdā Jeļenu) Uresinu. Latvijā viņa ir pazīstama kā manifestācijas koučs. Uresina, kura tiek uzskatīta par vienu no Latvijas pazīstamākajām manifestācijas guru, 16. septembrī dalījās ar ierakstu sociālajos tīklos, vēstot: «Es esmu uz FORBES New York digitālā vāka.»

    Nedēļu vēlāk Inga Spriņģe dalījās ar savu novērojumu: «Es jau iepriekš biju pamanījusi šo vāku un tas man raisīja aizdomas. Jo bildes bija tās pašas, ko viņa likusi iepriekš savos socmedijos. Tik ietekmīgs medijs kā «Forbes» vienmēr taisītu savu foto sesiju. Nedaudz paguglēju, bet likos mierā. Pieņēmu, varbūt ir kāds «Forbes» maksas pasākums, līdzīgi kā Forbes Council, kur Uresina bija iepriekš nopirkusi dalību.»

    Viņa turpina: «Taču šonedēļ, esot pasaules pētniecisko žurnālistu konferencē, satiku «Forbes» žurnālistu. Parādīju viņam šo vāku un interviju un viņa atbilde uzreiz bija: «Tas ir viltus.» Tolaik Uresina nepalika atbildi parādā, atklājot, ka ir klaji apmuļķota – viņa bijusi pilnībā pārliecināta, ka sadarbojas ar «Forbes».

    Liene notikušo atminas ne visai priecīgi: «Tur tā lavīna ar visu fonu nāca tik liela pār mani. Es arī domāju, ka tas bija viens no zemākajiem punktiem maniem dzīvē. Redzot to nežēlību no cilvēkiem, es nekad neko tādu nebiju piedzīvojusi. Tajā mirklī tu nevari saprast, par ko! Ja es būtu ko apzināti nozagusi, aplaupījusi, apmelojusi – labi. Tas, ko es nevaru pieņemt, ka man uzliekt kaut kādu zīmogu par mani, ko es neesmu darījusi.»

    Ar kādām negācijām Lienei nācās saskarties, skaties video!

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē