• TV zvaigznes - daiļā Salmiņa un joku plēsējs Valdnieks – atkal ir kopā

    Slavenības
    Zane Piļka- Karaļeviča
    15. maijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ramona Salmiņa un Dāvis Valdnieks.
    Foto: no publicitātes materiāliem
    Ramona Salmiņa un Dāvis Valdnieks.
    Viņi abi reiz teica ardievas Latvijas Televīzijai un darbam kadrā, vēloties savā dzīvē izmēģināt ko jaunu. Nu Ramona Salmiņa un Dāvis Valdnieks ir atpakaļ. Tiesa, citā televīzijā un pilnīgi jaunā raidījumā.

    Jau šonedēļ būs skatāms jauns iknedēļas informatīvi izklaidējošs raidījums – «360TV ZIŅneši», kur vadītāju godā būs kādreizējais «Rīta Panorāmas» vadītājs Dāvis Valdnieks un bijusī LTV laika ziņu diktore Ramona Salmiņa. «Varat mierīgi rakstīt, ka Valdnieks nevar nociesties un raujas atpakaļ kadrā, jo uz ielas viņu vairs neviens nepazīst,» joko Valdnieks.

    Kad 2019. gadā pēc vairāk nekā pieciem darba gadiem viņš pameta «Rīta Panorāmu» un kļuva par producentu kompānijā «Brīvdienas», Dāvis skaidroja, ka ir noguris no agrajiem rītiem un darba kadrā. Jautāts, kāpēc atgriežas televīzijā, Dāvis saka:

    «Tā vienkārši sanāca. Piedalījos provēs un izrādījos piemērotāks nekā pārējie.

    Ceru, ka, izvēloties mani, producenti novērtēja ne tikai manu dīvaino humora izjūtu, bet arī žurnālista prasmes,» teic Valdnieks.

    Arī Ramonai nācies iziet raidījuma vadītājas proves. Žurnālam «Privātā Dzīve» viņa uzsver – lēmumam pamest Latvijas Televīziju nav saistības ar jauno darbavietu. Piedāvājums izmēģināt sevi jauna ziņu raidījuma vadīšanā nācis negaidīti un jau pēc tam, kad viņa bija aizgājusi no Latvijas Televīzijas. «Prieks, ka izvēlējās tieši mani. Nav tā, ka savā karjerā esmu lasījusi tikai laika ziņas. Kādu brīdi vadīju raidījumu «4. studija», tāpēc man liekas, ka pieredze šajā ziņā, lai arī neliela, man tomēr ir. Atzīstu, vēl daudz jāmācās, bet mums ir brīnišķīga komanda, filmēšanas process ir vienkārši bauda,» neslēpj viņa.

    Vai abi ir jau sastrādājušies, lasiet jaunākajā žurnāla «Privātā Dzīve» numurā!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē