• Trakas lietas! Darbā Saeimā pieņemta ragana

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    28. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sanita Petere
    Foto: F64
    Sanita Petere
    «Katrā politiskajā spēkā ir pa savai raganai,» apgalvo partijas Stabilitātei! deputātes Nataļjas Marčenko-Jodko palīdze, kuru daudzi Latvijā pazīst kā balto raganu.

    Sanita Petere ir viena no spēcīgākajām dziedniecēm un litoterapeitēm Latvijā, kura nekad nav kautrējusies sevi dēvēt par raganu, gan uzsverot, ka nav ļaunā, bet gan baltā ragana. Petere palīdz cilvēkiem ar dažādiem maģiskiem rituāliem, vērtīgiem padomiem, kā pasargāt sevi no ļaunās acs, nobūruma, skaudības. Savukārt deputātei Nataļjai Marčenko-Jodko viņa palīdzēs tikt skaidrībā ar sociālajiem jautājumiem, kuros dziedniece esot spēcīga.

     «Vai tad ragana nevar būt Saeimā? Manuprāt, politikā mēs esam ļoti noderīgas un nozīmīgas. Jūs tiešām domājat, ka katrā Latvijas partijā nav vismaz pa vienai raganai? Pat partijā, kas tiek uzskatīta par ļoti kristīgu, ir viena sieviete, par kuru droši varu teikt – viņa ir ragana! Baltā vai melnā, to gan nekomentēšu. Vēl zinu, ka vienam politiķim sievasmāte ir mūsējā, citam – mazliet tālāks radinieks.

    Ir vesels saraksts ar politikai pietuvinātajām raganām,» uzsver Petere.

    «Esmu ļoti aktīvs cilvēks, kurai drīz būs otra augstākā izglītība. Saeimas vēlēšanās biju partijas Stabilitātei! saraksta pirmais numurs Kurzemē, tiku virzīta arī kā labklājības ministra kandidāte, tāpēc mazliet pabrīnījos, ka tikai tagad kāds sāk interesēties – ragana tikusi Saeimā,» smejot atzīst Petere. Politikā viņa iesaistījusies, sākoties karam Ukrainā, kad līdzdarbojusies, veidojot Ukraiņu centru Ventspilī. «Par to jau arī visi klusē. Vienkāršāk partiju saukt par okupantiem nekā atzīt, ka mēs pirmie aizvedām lielu palīdzības kravu uz Ukrainu, turklāt aizvedām un nogādājām tieši tur, kur vajag, nevis nometām pie robežas,» tā Petere.

    Vairāk par viņu un citiem Saeimas deputātu palīgiem uzzināsiet žurnāla «Privātā Dzīve»!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē