• Šovu zvaigznei Eglītei piedāvā fiktīvas kāzas. Brūtgāns gatavs maksāt daudz…

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    15. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pašmāju šovos paspīdējušajai Līgai Eglītei, satiekot glītu pielūdzēju no Āzijas, šķita – beidzot atradusi īsto mīlestību. Taču tad sekoja šokējošs piedāvājums…

    Efektīgās tumšmates Līgas Eglītes attiecības pēdējos gados tiek iztirzātas ik pa laikam. Viņa ar TV šovu palīdzību pat mēģinājusi atrast otro pusīti – bija galvenā varone šovā «Piecērt Eglītei!», pēc tam piedalījās iepazīšanās šovā «Nākamā pietura: Mīlestība». Visi šie mīlestības meklējumi gan izrādījās neveiksmīgi, līdz šā gada sākumā Līgas privātajā dzīvē notika negaidīts pavērsiens. «Janvāra beigās iepazinos ar ārzemnieku, kurš jau ilgāku laiku dzīvojot Latvijā. (..) Jau pirmajā reizē, kad viens otru ieraudzījām, varēja just, ka gaisā virmo simpātijas. Toreiz pārmijām dažus vārdus, un viņš jau uzaicināja uz randiņu,» žurnālam «Privātā Dzīve» stāsta Līga.

    «Viņš ir ļoti pievilcīgs un harismātisks vīrietis… Tajā pašā laikā varēja just, ka viņu kaut kas nomāc, ka ir kaut kādas grūtības,» stāsta šovu zvaigzne.

    Pirms kāda laika kavalieris aizbraucis uz ārzemēm – kādu citu Eiropas valsti. «Bet mēs sarakstījāmies un sazvanījāmies. Un tad pēkšņi viņš mani attālināti bildināja…» atminas Eglīte. «Es biju pārsteigta. Mums nebija pat kārtīga randiņa, tāpēc man tas šķita pārāk strauji. Viņš bija atklāts un neslēpa to, ka šīs laulības būtu kā darījums, jo viņam pēc diviem mēnešiem beidzas termiņuzturēšanās atļauja Eiropā. Viņš bija gatavs man maksāt 7000 eiro, lai tikai piekristu, un teica, ka mūsu starpā varētu uzplaukt arī mīlestība, ja reiz simpātijas jau ir.»

    Līgu tas pārsteidzis, un šādam darījumam viņa neesot piekritusi, taču nenoliedz, ka šis puisis viņai iekritis sirdī.

    «Viņam ir bezgala skaistas acis,» nosaka Līga.

    Pagaidām gan nolēmusi ieturēt pauzi un uz kavaliera ziņām neatbild. «Uzlūkoju viņu ar līdzcietību, un manī īstenībā arī nav aizvainojuma,» tā Līga.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē