• Šova «Dejo ar zvaigzni» dalībnieks Mārtiņš Oliņš kļūs par tēti

    Slavenības
    Gita Vīksne
    26. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PRIVĀTĀ ARHĪVA, FACEBOOK
    Jaunai dzīves lomai gatavojas TV šovā «Dejo ar zvaigzni» iepazītais biznesa analītiķis un balvas Latvijas lepnums ieguvējs, kurš jau 20 gadus pārvietojas ratiņkrēslā.

    «Gaidīšanas mirklis. Mirklis saviļņojošas mīlestības. Mirklis būt mīlestībā,» pavēstīja biznesa analītiķis Mārtiņš Oliņš.

    Pirms pieciem gadiem viņš apņēma par sievu medicīnas māsu Rūtu Olšteinu, un šogad abi sagaidīs nākam pasaulē savu pirmdzimto.

    Pirms astoņiem gadiem Mārtiņš ceremonijā Latvijas lepnums saņēma balvu nominācijā "Caur ērkšķiem uz zvaigznēm". Kopš 16 gadu vecuma pēc kritiena no motocikla viņš pārvietojas ratiņkrēslā, bet Mārtiņam tas nekad nav bijis šķērslis, lai piepildītu sapņus – iegūtu labu izglītību, piedalītos pasaules līmeņa sporta sacensībās un dejotu uz skatuves.

    Viņš piedalījās šovā «Dejo ar zvaigzni», ieejot tā vēsturē kā pirmais dejotājs ratiņkrēslā. Toreiz kopā ar deju partneri Ilzi Jankovsku viņš šovā ieguva godpilno trešo vietu. Mārtiņa kaislība ir šosejas riteņbraukšana un kalnu slēpošana, un viņa mērķis ir piedalīties paraolimpiskajās spēlēs.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē