• Slavenību iepazīšanās stāsti. Kā iemīlējās Rajecka, Bertāns, Dumburs un citi

    Svinam mīlestību
    Estere Jansone
    14. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/F64/Santa kolāža
    Dažkārt Amors savu bultu izšauj visnegaidītākajā brīdī. Tā gadījies arī šiem slavenību pāriem. Lai dzīvo mīlestība!

    Olga Rajecka un Ivo Bankavs

    Mūziķu pārim Olgai Rajeckai un Ivo Bankavam mīlestība uzplaukusi deju kolektīvā. Žurnālam «Santa» Olga atklājusi, ka Ivo ieskatījusies, kad atnākusi dejot uz tautas deju kolektīvu «Rotaļa». Ivo deju partnere bija nokavējusi mēģinājumu, tāpēc vadītāji viņu dejā salikuši kopā ar Olgu. Pēc kopīgi aizvadīties deju svētkiem Olga ar Ivo jau bija kļuvuši par pāri.

    Ieva Florence-Vīksne un Oskars Vīksne

    Aktieri Ieva un Oskars iepazinās Latvijas Kultūras akadēmijā. Ieva savulaik intervijā žurnālam «Santa» atzinusi, ka Oskars viņai sākumā likās kā «zaļš gurķis, kas no sevis tēlo «kruto», bet savukārt Oskars Ievu uzskatījis par izlutinātu rīdzinieci. Reiz akadēmijā bijis uzdevums, kur vajadzēja ar acīm ciet aptaustīt puišus un uziminēt, kurš tas ir. Kad Ieva piegājusi pie Oskara, jutusi taureņu uzliesmojumu. Kaut arī Ieva bija nosolījusies nesaiet kopā ar kursabiedru, laikam ejot, abi abi topošie aktieri izveidojuši saskanīgu pāri. Ievas un Oskara laulībā pasaulē nācis dēliņš Leonards.

    Kaspars Dumburs un Alisa Ontensone

    «Tinder» ir spēks! Dailes teātra aktierim Kasparam Dumburam ir izdevies lauzt iesīkstējušos stereotipus par iepazīšanās aplikācijām – viņš tajā sastapis Sanktpēterburgā dzimušo modeli Alisu. Nu pāris ir uzsācis kopdzīvi.

    Dāvis Bertāns un Anna Bertāne

    Basketbolists Dāvis Bertrāns savu mīļoto sievu Annu iepazina sporta skolā «Rīdzene», taču pāris sagāja kopā tikai pēc kāda amizanta atgadījuma, kuru Dāvis atklāja žurnālam «Ieva». Savulaik Anna spēlējusi basketbolu ASV un reiz pievienojusies savai draudzenei kādā «Skype» sarunā, kur otrpus bijis Dāvis un viņa draugs. Jokojot draudzene ieminējās, ka drīzumā Anna pārcelsies atpakaļ uz Latviju un Dāvim vajadzētu viņu uzaicināt uz randiņu. Basketbolists to nav uztvēris kā joku un patiešām aizvedis Annu randiņā. Dāvis un Anna apprecējās 2017. gadā un viņu ģimenē aug divi bērni.

    Raimonds Celms un Paula Pērkone

    Latvijas Nacionālā teātra aktieris Raimonds Celms savu otru pusīti Paulu iepazina kādā liktenīgā ballītē. Žurnālam «Privātā Dzīve» Raimonds atklājis, ka pat pirms Paulas satikšanas jutis savādu priekšnojautu. Raimonds tajā dienā vadījis pasākumu «Sudmaliņas» un pēc tam uzkavējies ballītē, kur viņu uzaicinājusi dejot viņa izredzētā – tautas deju ansambļa «Daiļrade» soliste Paula. Pēc tam aktieris un dejotāja kļuvuši par pāri. Abu attiecībās dzimis dēliņš Vilis.

    Raimonds Celms un Paula.
    Raimonds Celms un Paula.
    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē