• Šampanieša laiks ir beidzies — arhitekts Mārtiņš Pīlēns aizver bāru un izpārdod mēbeles

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    13. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mārtiņš Pīlēns un Santa Pīlēna
    Foto: Instagram
    Mārtiņš Pīlēns un Santa Pīlēna
    Arhitekta Mārtiņa Pīlēna vadītais pirmais šampanieša bārs Baltijā bija izsmalcinātas vietējās publikas iecienītā ballīšu vieta. Tagad tas ir slēgts.

    «Mēs bijām vieta, kur notika labākās ballītes pilsētā, kur dzima attiecības, dzirkstīja laime, atzīmētas dzimšanas dienas, bija pasniegtas izcilas brokastis un vakariņas. Oficiāli esam ciet, bet vērsimies atkal citā laikā un telpā, tomēr lokāciju paturēsim noslēpumā,» pagājušajā nedēļā paziņoja Modernists un aicināja savus viesus paņemt par piemiņu sev kādu daļiņu no kopīgi piedzīvotā.

    «Paņemiet Modernistu uz savām mājām, tās būs lieliskas atmiņas,» vēstīja uzņēmums un aicināja iegādāties izpārdošanā bāra mēbeles un pat preses stūrīša lasāmvielu.

    Modernista pārstāvis Marts Augusts PDz apstiprināja – 21. aprīlis bija pēdējā šampanieša bāra darbdiena. Tomēr izmeklētu vīnu un šampaniešu mīļotāji smalkos dzērienus joprojām varēs iegādāties tiešsaistes veikalā.

    «Mēs esam mazs uzņēmums, kas importē šampanieti, un turpinām darboties citādā režīmā. Neko vairāk nevaru pateikt.» Vēl pirms slēgšanas uzņēmums marta beigās realizēja ideju par dzērienu piegādi. Katru nedēļu piedāvājumā bija izmeklētu dzērienu izlase, un to cena bija no 78 eiro par divām pudelēm līdz 285 eiro par sešu dzērienu izlasi.

    Modernists tika atklāts 2017. gadā, kad arhitekts Mārtiņš Pīlēns kopā ar sievu Santu atklāja savu dizainēto bāru. Pērn ģimene pārcēlās uz dzīvi Austrijā un bāru vadīja attālināti.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē