• Rastorgujevs atklāti par šķiršanos, depresiju un jauno mīlu. Satriecošs bildinājums!

    Saderināšanās
    Gita Vīksne
    27. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Andrejs Rastorgujevs un Nadežda.
    Foto: Picture Agency
    Andrejs Rastorgujevs un Nadežda.
    Kad biatlonists Andrejs Rastorgujevs izcīnīja vēsturisku panākumu – sudraba medaļu pasaules čempionātā, viņš pirmo reizi paziņoja arī par izmaiņām privātajā dzīvē.

    Izcīnot sudraba medaļu pasaules čempionātā, Andrejs vairākkārt publiski pateicās savai līgavai Nadeždai. Daudzus tas izbrīnīja. Kā tad tā, ja vēl nesen Andrejs bija precēts vīrs?

    Sportists allaž bijis noslēgts un savu privāto dzīvi publiski nav iztirzājis. Taču līdz šim bija zināms, ka sportists bija precējies ar Jolantu Rastorgujevu un viņiem ir meita. Izrādās, sportista laulība ir izirusi.

    Andrejs ar Nadeždu iepazinies laikā, kad piedzīvoja vissmagākos brīžus ne tikai savā karjerā, bet arī privātajā dzīvē. Pirms trim gadiem biatlonists tika diskvalificēts uz pusotru gadu par antidopinga noteikumu pārkāpumiem. Diskvalifikācija  liedza Rastorgujevam arī dalību 2022. gada ziemas olimpiskajā spēlēs. Paralēli tam plaisa izveidojās arī viņa laulībā ar Jolantu. Sportists pēc visa pieredzētā neslēpa – tik smagu dzīves posmu nenovēl nevienam. Tieši Nadežda palīdzējusi viņam izķepuroties no depresijas un bijusi lielākā motivētāja, lai turpinātu trenēties. «Manas līgavas Nadeždas vārds tulkojumā no krievu valodas nozīmē cerība. Tāda viņa arī ir – mana lielā cerība.

    Nadežda ir cilvēks, kas bija kopā ar mani dzīves visgrūtākajā punktā

    – brīdī, kad tika apstādināta iespēja sportot. Tieši pateicoties viņai, tagad varu stāvēt visu priekšā ar sudraba medaļu kaklā. Bez viņas tas, visticamāk, nebūt noticis,» ir pārliecināts Andrejs.

    Sportistam atgriežoties Rīgā, tieši viņa pirmā steidza apskaut medaļnieku.

    «Kad Andrejs ieguva medaļu, aiz prieka raudāju visu dienu,

    un prieka asaras birst arī šodien,» žurnālam «Privātā Dzīve» sacīja biatlonista mīļotā sieviete. «Tas bija tik emocionāli. Andrejs pirms došanās trasē man gan vienmēr piezvana un arī uzreiz pēc finiša,» atklāja Nadežda.

    Taujāta, kā iepazinusies ar Andreju, Nadežda iesmējās: «Tas notika sociālajos tīklos. Viņš vienkārši man uzrakstīja feisbukā. Es līdz tam nezināju ne to, kas ir Andrejs Rastorgujevs, ne to, kas ir biatlons. Tas viss man bija jaunums.»

    Pāra attiecības attīstījušās strauji. Drīz vien Andrejs savu draudzeni bildināja. Turklāt vēl kā! «Tas notika pagājušā gada septembrī Mulenrūžā. Andrejs uzkāpa uz skatuves un, klātesot ļoti daudziem cilvēkiem, bildināja mani,» atcerējās Nadežda.

    Kāzu datums pagaidām vēl neesot nolikts. «Andrejs man par to neko negrib stāstīt, taču domāju – tas būs vēl viens viņa milzīgs pārsteigums,» sacīja Nadežda. «Tagad, kad medaļa ir rokā, varam sākt domāt par kāzām,» gandarīta bija viņa.

    Vairāk lasi žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • Ingai Tropai dienesta romāns
    • Lapoška: Man ir tā apriebies! Hermanis vainīgs, ka aktieri pamet Jauno Rīgas teātri?
    • Andrejs Rastorgujevs jau domā par kāzām. Kas ir viņa līgava Nadežda
    • Uldim Dumpim ar redzi kļuvis pavisam slikti
    • Ar ko Holivudas zvaigzne Kristena Stjuarte mielojās… Ikšķilē
    • Briedis pārsteidz atkal: «Ostīju benzīnu, piedzīvoju nāves bailes.»
    Privātā Dzīve nr09/2024

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē