• Plikās ballītes viesus Krievijā soda bargi: Kirkorovu padzen visi, Vacio sūtīšot karot

    Skandāls
    Marta Kalniņa
    16. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Filips Kirkorovs
    Foto: Instagram
    Filips Kirkorovs
    Pērnā gada nogalē Krieviju satricināja plikā ballīte, kur vietējās slavenības līksmoja nepiedienīgā izskatā. Par to krievu zvaigznes tiek bargi sodītas. Kirkorovs lien ārā no ādas, lai atgūtu Kremļa mīlestību, bet visplikākajam viesim – reperim Vacio – jau draud demobilizācija.

    Kirkorovam neļaus dziedāt 8. martā

    Lai izpirktu savu vainu, Kirkorovs veicis pamatīgu ziedojumu fondam «Zilais putns», kas palīdz bērniem, kuri sirgst ar autismu. Kirkorovs divos piegājienos pārskaitījis vairāk nekā 52 000 eiro, kas esot līdz šim lielākais ziedojums fonda pastāvēšanas laikā. Lai nostiprinātu savu pozīciju kailās ballītes jautājumā, dziedātājs pat uzrakstījis jaunu dziesmu ar nosaukumu «Baumas», kurā aicina klausītājus «nesodīt bargi, jo viņš ir tikai cilvēks».

    «Es eju, spītējot izsmieklam. Pilsēta, lūdzos, apklusti!» dzied Filips.

    Kirkorovs tagad rūgti nožēlo, ka gājis Ivlejevas ballīti...
    Kirkorovs tagad rūgti nožēlo, ka gājis Ivlejevas ballīti...

    Taču velti viņš tā cenšas… Soģi ir nepielūdzami, un nupat viņš izsvītrots no valstī lielākā 8. martam veltītā koncerta mākslinieku saraksta. Baskovs, Doļina un citi Kremlim mīļi mākslinieki tur varēs dziedāt uz nebēdu, bet Kirkorovam jāpaliek malā. Viņš ir patiesi satraukts, jo parasti ap šo laiku jau iepirka košus tērpus un reklamēja savu ikgadējo jubilejas koncertu. 30 aprīlī Filipam būs 57. dzimšanas diena un, ja viss attīstīsies tikpat bēdīgi kā tagad, tad šoreiz viņam nāksies svinēt vienam…

    Ballītes organizatore Ivlejeva atradusi citus vainīgos

    Lai gan ballītes organizētāja vairākkārt publiski atvainojusies par nepiedodamo pasākumu, viņas asaras nav aizskalojušas šo nedarbu. Turklāt tagad viņa ir mainījusi domas – vairs nemaz nejūtas tik vainīga. Ivlejeva tiesā savu vainu LGBT propagandā un citos grēkos pilnībā noliedza.

    Viņa taisnojās – neesot zinājusi, ka viesi ieradīsies cieņu aizskarošā izskatā.

    Nastjas advokāts uzskata, ka par notikušo atbildība jāuzņemas pasākuma fiziskajiem organizatoriem – pasākumu aģentūrai, ar kuru Nastja bija noslēgusi līgumu. Pirmdien aģentūra paziņoja par uzņēmuma likvidāciju. Lai gan mēļoja, ka Nastja esot izmukusi uz Dubaiju, viņa svētku brīvdienas esot pabadījusi Pēterburgā un nupat atgriezusies Maskavā.

    Pliko reperi sūtīšot karot

    Visvairāk kailajā ballītē izcēlās reperis Vacio, kurš ieradās pilnīgi kails, ar zeķi uz dzimumlocekļa. Kādā brīdī arī zeķe tikusi novilkta, šis moments nofilmēts, un video sācis klejot internetā. Viņam draud visbargākais sods par šādu vaļību. Reperis jau divreiz bijis arestēts uz vairākām dienām, policijas iecirknī kameras priekšā atvainojās visai Krievijai, bet ar to tāpat nebija gana. Viņam draud piespiedu iesaukšana armijā.

    Plikais reperis Vacio un ballītes saimniece Ivlejeva.
    Plikais reperis Vacio un ballītes saimniece Ivlejeva.

    Tas gan Vacio ļoti satrauc, un arī viņš sāk meklēt citus vainīgos notikušajā. Vacio tiesā paziņoja, ka sodu pelnījusi dziedātāja, bijusī šova «Māja 2» vadītāja Olga Orlova. Viņa esot bijusi pilnībā apģērbta un slēpusi seju aiz musulmaņus sieviešu lakata. Olga apzināti filmējusi ballītē notiekošo. Viņa arī esot provocējusi un nopludinājusi pikantos kadrus internetā. Orlova publiski atbildējusi, ka neesot filmējusi pliku Vacio un par laimi neesot arī redzējusi momentu, kad viņš palicis bez zeķes.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē