• Ozija Osborna sieva Šārona izkāmējusi un sabojājusi veselību ar slavenajām tievēšanas špricēm

    Slavenības
    Estere Jansone
    1. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Rokmūzikas leģendas Ozija Osborna sieva Šārona neapdomīgi sabendējusi savu veselību. Viņa mēģinājusi ātri nomest liekos kilogramus ar medikamentiem, kas paredzēti diabēta slimniekiem.

    Par tievēšanas brīnumlīdzekli dēvētās injekcijas «Ozempic» pēdējos gados ir ieguvušas milzu popularitāti. Šo medikamentu, kura galvenais mērķis ir mazināt 2. tipa diabēta simptomus, daudzi ļaudis, tostarp slavenības, izmanto tievēšanai. Piemēram, Kima Kardašjana neslēpj, ka «Ozempic» palīdzējis viņai nomest 7 kilogramus trīs nedēļās.

    Arī Šārona Osborna nolēma paklausīt jūsmīgajām atsauksmēm un tikt pie šiem recepšu medikamentiem. Nu viņa to rūgti nožēlo. 70 gadus vecā Šārona ārzemju medijiem atklājusi, ka tikai cerējusi kļūt tievāka, bet ar medikamentu palīdzību izkāmējusi un vairs nespēj atgūt svaru, lai cik daudz arī ēstu. 

    Sarunu šovā «Talk TV» Šārona atklāj, ka visu dzīvi ir cīnījusies par slaidu augumu. Viņa ir veikusi kuņģa samazināšanas operāciju, lietojusi speciālus tievēšanas medikamentus, taču nekas nav palīdzējis tikt pie kārotā auguma. Tad Osborna izmēģinājusi diabēta medikamentus un radies pretējs efekts. «Esmu iestrēgusi šajā svarā. Es visu dzīvi biju vēlējusies būt tik tieva un nekad to nespēju panākt saviem spēkiem. Un nu es esmu kaulaina un man tas nepiestāv, taču neko nevaru vairs mainīt,» tā Šārona, piebilstot, ka šī situācija ir iedzinusi viņu depresijā.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē