• Negaidīts pavērsiens: Džolijas un Pita vecākā meita pēkšņi pārvācas dzīvot pie tēva

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    25. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Andželīna Džolija un Breds Pits.
    Foto: Shutterstock
    Andželīna Džolija un Breds Pits.
    Pēc Andželīnas Džolijas un Breda Pita laulības šķiršanas bērni palika mātes aizgādībā, taču nu ir noticis negaidīts pavērsiens – aktieru vecākā meita nolēmusi pārvākties pie Pita.

    Kad izšķīrās Holivudas sapņu pāris Breds Pits un Andželīna Džolija, viņu trīs bioloģiskie un trīs adoptētie bērni palika dzīvot pie mātes. Skaistās un stiprās ģimenes ilūzija sabruka visu acu priekšā. Par pēdējo pilienu aktieru laulībā kļuva skandāls lidmašīnā, kura laikā Breds esot kļuvis vardarbīgs. Drīz vien atklājās, ka tēvam ir konflikts arī ar savu pieņemto dēlu Paksu, kurš viņu uzskatot par draņķi. Tomēr aktieris ilgu laiku tiesas ceļā cīnījās par iespēju satikt bērnus. Publiskajā telpā valdīja uzskats, ka bērni ir mātes pusē. Tāpēc ziņa, ka pāra pirmdzimtā meita Šilo nolēmusi pārvākties pie slavenā tēva, samulsināja daudzus.

    Par šādu Šilo lēmumu šonedēļ ziņo izdevums «In Touch Weekly». Meitenei drīz būs 18 gadi, un šis esot labi apsvērts solis. Šilo vienmēr esot bijusi tētuka meitiņa, un nekāda konflikta ar māti viņai neesot. Šilo nemaz nekavē fakts, ka tēvam ir jaunas attiecības ar dizaineri Inesi de Ramonu, un abi pat uzsākuši kopdzīvi. Breds esot sajūsmā par mīļās meitiņas lēmumu, bet Andželīna  jūtoties sarūgtināta. Taču viņa pieņēmusi to, ka meita jau ir pieaugusi sieviete un pati var izlemt tik nopietnus jautājumus. Turklāt Pits ar jauno draudzeni apmetušies apartamentos, kas ir netālu no Džolijas un bērnu mājvietas, tāpēc Šilo saikne ar māti nepazudīs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē