• Modes mākslinieces Smelteres mazmeitiņu savaldzina precēts onkulis. Ko saka omīte?

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    28. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mīlas nometne
    Foto: Kadrs no video
    Mīlas nometne
    Modes mākslinieces Asnates Smelteres mazmeita ar lepnumu prezentēja savu kavalieri TV šovā «Mīlas nometne». Viņa ir vidusskolniece, viņš – precēts vīrietis ar trim bērniem. Ko saka slavenā vecmāmiņa?

    Šobrīd daudzi TV skatītāji seko līdzi notikumiem attiecību šovā «Mīlas nometne». Tur – Gruzijas kalnos – dažādi latviešu pāri cenšas risināt savas attiecību problēmas. Nesen dalībniekiem pievienojies visnotaļ neparasts pāris – skolniece ar partneri, kurš ir viņas tēva vecumā.

    Asnate Smeltere
    Asnate Smeltere

    Izrādās, meitene ir slavenās modes mākslinieces Asnates Smelteres mazmeita. Anna Smeltere ir tika 18 gadus veca un vēl mācās vidusskolā, bet viņas mīļotais vīrietis uzņēmējs Oskars ir triju bērnu tēvs. Lai gan ar bijušo sievu kopā vairs nedzīvojot, viņš aizvien ir precēts vīrs. Tā gan abiem ar Annu neesot nekāda problēma. Anna jau esot iepazinusies gan ar Oskara sievu, gan bērniem, un greizsirdību uz mīļotā pagātni neizjūt. Tā gan nešķiet pārējiem šova dalībniekiem. Kāds pat pamanījies šīs attiecības nodēvēt par slimām. Viņu dēļ pat sākušies konflikti «Mīlas nometnē». Tāpēc neparastais pārītis pagājušajā nedēļā šo kompāniju pameta.

    Žurnāls «Kas Jauns» sazinājās ar dizaineri Asnati Smelteri, lai noskaidrotu, ko viņa domā par mazmeitas pēkšņo slavu un mīlestību ar krietni vecāku vīrieti. Dizainere pauda, ka saprot – piedāvājums filmēties TV šovā, turklāt skaistajā Gruzijā, viņas mazmeitiņai šķitis neatvairāms.

    «Bet 18 gados meitenes vēl neaptver, ka arī kalnu ciematiņos var sastapties ar «smagiem zemūdens akmeņiem»!» komentēja viņa.

    Izteikties par mazmeitas mīļoto Oskaru gan viņa atturējās. Iespējams, tāpēc, ka Anna un Oskars nemaz vairs neesot kopā! Uzņēmējs žurnālam «Kas Jauns» atklāti paudis, ka pirms šova ar Annu bijis kopā vien īsu laiku. Ar jauno meiteni Oskaram bijis interesanti, taču pēc šova abi vairs netiekoties.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē