• Miljonārs Lipmans vēl vairāk notievējis. Sapņo par atpūtu Dubaijā

    Slavenības
    13. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kirovs Lipmans.
    Foto: F64
    Kirovs Lipmans.
    Akciju sabiedrības «Grindeks» padomes priekšsēdētājs Kirovs Lipmans pievērsies dienas režīma un fiziskās formas sakārtošanai un jau sācis plānot kārtīgu atvaļinājumu.

    Lipmans, sastapts «Gada balvas medicīnā» ceremonijā, atzina – viņa sieva Anna, kas pēc profesijas ir neiroloģe, ļoti uzmana Kirova veselību un būtu priecīga, ja viņš vairāk laika veltītu atpūtai. Taču viņš pats vēl nedomā beigt aktīvās darba gaitas. Tāpēc 82 gadu vecumā tur sevi labā formā un rūpējas par veselību.

    «Es cenšos, jo citādāk nemaz nevaru. Man taču ir jāpārvalda četras rūpnīcas,» uzsver Lipmans.

    Tiesa, darba slodzi gan esot samazinājis. «Divas reizes nedēļā eju uz darbu, bet, kad neesmu uz vietas, tad valdes priekšsēdētājs man zvana un par visu atskaitās. Man ir jābūt pie labas veselības un možam, lai visu laiku varētu turēt roku uz pulsa,» strikts ir uzņēmējs.

    «Man mājās ir fitnesa zāle un baseins. Katru dienu gluži nesportoju, tomēr ievēroju, lai fiziskās aktivitātes būtu regulāras,» saka Kirovs. Beidzamajā laikā Lipmans nopietni aizdomājies arī par kārtīgu atvaļinājumu.

    «Pandēmijas dēļ divus gadus nekur neesmu bijis. Bija jādomā, kā saglabāt rūpniecību, nemaz nebija iespēju kaut kur aizceļot. Tagad domāju – pēc ilgiem laikiem septembrī vai oktobrī kopā ar sievu atpūtīsimies Dubaijā. Man tur patīk, kādreiz turp lidojām katru gadu. Man tur dzīvo draugi un paziņas,» teic viņš.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē