• Mārcis Judzis gadu uzsāk romantiski. Ar tagadējo mīlu draudzējies jau daudzus gadus

    Slavenības
    6. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mārcis Judzis un Līva
    Foto: Facebook
    Mārcis Judzis un Līva
    Ģitārista Judža skaļais ģimenes skandāls nav ietekmējis viņa jaunās attiecības, un arī jaunajā gadā viņš iesoļojis romantiski – kopā ar savu tagadējo mīlestību

    Pagājušā gada nogale mūziķim Mārcim Judzim noslēdzās ar milzu skandālu – viņa sieva Rūta nāca klajā ar savu versiju par abu ģimenes izjukšanu. Viņa vainoja Mārci emocionālā vardarbībā, atstāšanā neapskaužamā finansiālā situācijā un atklāja, ka viņš esot panācis, ka abu atvases dzīvo pie tēva. Sākotnēji liela daļa sabiedrības, tostarp slaveni ļaudis, sacēlās pret mūziķi, un viņam pat nācās pamest grupu «Dzelzs vilks », jo ģitārists uzskatīja, ka piedzīvojis nodevību arī no grupas biedru puses.

    Drīz vien Mārča pusē nostājās bijusī sieva, vecākā dēla māte. Arī bijusī sievasmāte pauda atbalsta vārdus mūziķim. Aizstāvēt Mārci nekautrējās arī vairāki kolēģi, tostarp Baiba Sipeniece-Gavare un Olga Rajecka. Par spīti piedzīvotajam – lamām, zaudējumiem, pat publiskā vietā saņemtiem spļāvieniem, Judzis gada nogali aizvadījis produktīvi – devies uz Londonu, kur uzņemts jauns videoklips viņa paša grupas «Ryga» dziesmai. Un, lai gan Judzis aizvien ir precēts vīrs, visu šo laiku viņam blakus bija arī draudzene Līva. Jaungada naktī Mārcis publiskoja romantisku fotogrāfiju. Pati Līva gan no komentāriem par Mārča un Rūtas konfliktu atturas.

    Judža jaunās attiecības sākušās jau pirms krietna laika. Pērn vasarā Mārcis, pamanīts ar jauno draudzeni, žurnālam «Privātā Dzīve» atklāja, ka jau 9 mēnešus nedzīvo ar sievu. Viņš gan uzsvēra, ka pie laulības izjukšanas nebija vainojama trešā persona.

    «Ar Līviņu esam pazīstams jau ļoti, ļoti sen.

    Iepazināmies klubā «Artelis», kur viņa strādāja, bet es savulaik spēlēju izrādes. Līdz šim mūs vienoja patiešām laba draudzība ilgu gadu garumā,» pastāstīja Judzis. «Esmu pateicīgs liktenim, ka tas mūs ar Līviņu saveda kopā. Beidzot esmu ļoti laimīgs,» par jaunajām attiecībām toreiz teica Judzis un šķiet, ka vismaz šajā ziņā nekas nav mainījies.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē