• «Mani neapmierina dažu «prīmu» intrigas!» Bērziņu izmet no izrādes, jo sieva neļauj bučoties?

    Skandāls
    Marta Kalniņa
    11. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Andris Bērziņš ar sievu Inesi.
    Foto: no privātā arhīva
    Andris Bērziņš ar sievu Inesi.
    Aktiera Andra Bērziņa plāns šovasar apceļot Latviju, kāpjot uz dažādu pilsētu skatuvēm dziesmuspēlē «Uz Tobāgo!» ir izgāzies… Pie tā vainīga esot viņa mīļotā sieva. Andrim gan ir cits skaidrojums.

    Vēl nesen Hansenu izrādē Uz Tobāgo! bija paredzēts spēlēt atraktīvajam un muzikālajam Andrim Bērziņam, bet nu skatītāji ir neizpratnē – viņa vietā būšot liepājnieks Edgars Pujāts. Eiroparlamenta vēlēšanās Andris Bērziņš taču cieta neveiksmi un uz Briseli nepošas. Vai mākslinieks būtu apslimis?

    Patiesība esot daudz banālāka. Žurnāls Kas Jauns šonedēļ vēsta par kaislībām slavenās dziesmuspēles Tobāgo! aizkulisēs. Izrādes komanda vairs neesot gribējusi sadarboties ar Bērziņu, jo viņa sieva, kas allaž Andrim asistē, traucējot komunicēt ar aktieri. Kāds anonīms zinātājs žurnālam atklājis, ka sievas kontrole ejot pāri robežām. Viņa esot viszinošākā visās ar teātri saistītās jomās, turklāt greizsirdīgi uzmanot aktieri, lai kāda dāma neiedomājas mest uz viņu acis.

    Kur nu vēl bučošanās ainas! Par tām aktierim vispār esot jāaizmirst.

    Bērziņa sievas greizsirdības dēļ pat esot cietusi aktrise Madara Botmane, kura izrādē spēlē Hansena mīļoto – žurnāls vēsta, ka reiz Bērziņa sieva Madaru pat iegrūdusi kanālā. Botmane to nenoliedz, taču plašākos komentāros neielaidusies, lai nekaitētu Bērziņa reputācijai.

    Pats Bērziņš gan savai pazušanai no izrādes min citus iemeslus. Pirmkārt, bijis pārāk daudz intrigu, otrkārt – pārāk niecīgs honorārs. «Informēju savus fanus, ka jaunajā Uz Tobāgo!, kurš apceļos Latvijas estrādes, es nepiedalos, jo manu lomu aizstās Edgars Pujāts,» pagājušajā nedēļas nogalē paziņoja pats Bērziņš.  «Ceru, ka šo izrādi nepiemeklēs tāds pat liktenis kā Ja mana sieva uzzinās, Ceplis, Ne tāds kā visi citi, Marija Stjuarte, kur, mani nomainot kā galvenās lomas izpildītāju, izrādes drīz tika noņemtas no repertuāra sakarā ar mazo apmeklējumu,» pauda aktieris.

    «Neapmierina producentu vēlme nopelnīt naudu ar visiem līdzekļiem, atceroties kādreizējos izrādes panākumus. Pie pašreizējām degvielas cenām un piedāvātā honorāra mani neapmierina pavadīt daudzas stundas ceļā un vēl spēlēt nehalturējot trīs stundas manā 71 gadā.

    Neapmierina arī dažu «prīmu» intrigas, kuras tiek vērptas, un tādā atmosfērā ir grūti strādāt,» apgalvo Bērziņš.

    Andra fani, kas jau nopirkuši biļetes, gan esot sarūgtināti, ka viņš izrādē nespēlēs. «Izcila izrāde ar brīnišķīgu aktieru ansambli , īpaši izceļot izrādes spilgtako personāžu un kopā turētāju Andri Bērziņu,» uzsver Facebook lietotājs Andris. «Viņš jau ir kā aktieris lielisks, bet nu nav kā vīrietim paveicies ar sievām!» spriež cits. «Cerams, ka vēl redzēsim Jūs gan teātra izrādēs, gan filmās, gan koncertos. Mēs gaidām!» vēl Vija. « Jūsu ģenialitāti nav iespējams neredzēt un nesajust!» tā Signe.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē