• Magones mīļotais Andris dzīvo teltī

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    26. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Pašmāju realitātes šovs «Slavenības. Bez filtra» atklājis savu jauno sezonu. Blakus ekskluzīvām un sabiedrībā zināmām personībām savu dzīvi kameru priekšā turpinās rādīt kolorītā Magone Liedeskalna. Viņa jaunajā sezonā sev ir apsolījusi atrast vīrieti. Lieki laiku netērējot, viņa dod otro iespēju savam vēstuļu draugam Andrim, kuru iepriekšējā sezonā atraidīja. Randiņš izrādās pārsteigumiem pilns, jo Andra stāstītais neatbilst realitātei.

    Magones randiņš ar vēstuļdraugu Andri turpinās un abi dodas uz kavaliera dzīvesvietu. Izrādās, ka Andris dzīvo nevis vienistabas dzīvoklī, kā bija stāstījis, bet gan teltī Gaujas upes krastā. Ar vieglu ironiju sieviete atrod abu dzīvesvietās, ko kopīgu

    «Paskat, mums ir kaut kas kopīgs ne tev, ne man nav jumta!»

    Andris atzīstas, ka viņš nesaprot Magones pasauli, tāpēc pilnīgi saprotot, ja topošā draudzene nesaprot viņa dzīves stilu. Magones sašutumu pastiprina arī vīriešu darbu darīšana – viņai jādodas mežā meklēt malku, lai varētu iekurt uguni un pagatavot līdz paņemto vistu.

    Jau iepriekš tika vēstīts, ka Magone ar Andri iepazinās kā vēstuļu draugi un pirmā tikšanās bija šī gada maijā, kura noslēdzās ar bildinājumu, taču sieviete nevēlējās precēties.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē