• Linda Mūrniece saņem piedauzīgas vēstules un bargi soda neķītreļus

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    28. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Linda Mūrniece
    Foto: F64
    Linda Mūrniece
    Bijusī ministre Linda Mūrniece nolēmusi pārmācīt vīriešus, kas viņai sūta neķītras vēstules. Viņa tās publiskojusi, lai šos «romantiķus» atpazītu viņu sievas un draudzenes.

    «Man ir gana daudz gadu un gana daudz pieredzes visādās lietās. Bet es joprojām mulstu no šādu vīriešizstrādājumu publiskiem izteicieniem,» nesen fesibukā atzina bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece un dalījās ar ziņām, kādas saņem no svešiem vīriešiem.

    «Diez, viņiem ir sievas? Viņas sēž blakus, un tas izstrādājums tikmēr apmeklē citu sieviešu profilus un raksta kaut ko, ar ko iedomājas pazemojam?»

    sašutusi bija Linda, izlasot kārtējo neķītro ziņu no svešinieka: «Nakts bučas uz un starp visiem vaidziņiem!!!»

    Sarunā ar žurnālu «Kas Jauns» Linda atzina – viņasprāt šādus rakstītājus vajadzētu saukt pie atbildības un pat sodīt: «Es viņus sodu savā veidā – publiski parādot viņu vēstuļu saturu. Pirms pāris gadiem bija gadījums, kad man bija vēl jēlāks teksts atsūtīts, ko arī nopublicēju ar visu vārdu un uzvārdu, un toreiz ļoti daudzi mani sekotāji, kas viņu labi pazina, rakstīja tam cilvēkam un pat viņa sievai. Domāju, ka viņam bija ļoti liels kauns!»  Kādā citā reizē viņa pati kāda vīrieša sūtītās jēlības nosūtījusi viņa draudzenei. «Acīmredzot daļai sieviešu ir bail palikt vienām, tāpēc arī viņas turas pie šādiem «vīriešizstrādājumiem.» Es tāda neesmu,» žurnālam pauž Linda, kura patlaban esot no attiecībām brīva sieviete un izbaudot šo laiku.  

    Linda uzsver – zina, ka nav vienīgā, kas saņem šādas neķītrības internetā, tāpēc izgaismo šo problēmu arī citu sieviešu vārdā. «Ir taču daudz arī tādu, kas sūta fotogrāfijas ar saviem krāniem. Pilnīgs vājprāts!» pauž Mūrniece. «Tie ir absolūtie neveiksminieki, kas šādi jūtas vareni,» žurnālā secina Linda.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē