• «Limuzīns Jāņu nakts krāsā» vedekliņai Olitai – 92! Sveicam Baibu Indriksoni

    Jubilāre
    Marta Kalniņa
    22. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Baiba Indriksone
    Foto: Matīss Markovskis
    Baiba Indriksone
    Šodien, 22. februārī, dzimšanas dienu svin apburošā aktrise Baiba Indriksone. Šobrīd viņa vada rāmas vecumdienas un priecājas par savu bērnu, mazbērnu un mazmazbērnu panākumiem.

    Tā vēl aizvien ir viņa – enerģiskā un koķetā vedekliņa Olita Sprēsliņa filmā «Limuzīns Jānu nakts krāsā»! Tā pati nebēdne, kas pirms 43 gadiem ierunāja arī savas ekrāna meitas Lāsmiņas leģendāro tekstu: «Aizved mani uz Munameģi!». Jā, šajā tik iemīļotajā latviešu filmā Baiba Indriksone ieskaņoja ne tikai savu, bet arī Diānas Zandes lomu. Un vēl Baiba ir enerģiskā Lēne «Vella kalpos» un smukā Marta kinolentē «Zvejnieka dēls» – Indriksones radošajā karjerā bijis daudz spilgtu lomu gan kino, gan teātrī.

    Baiba Indriksone un Uldis Dumpis komēdijā «Limuzīns Jānu nakts krāsā».
    Baiba Indriksone un Uldis Dumpis komēdijā «Limuzīns Jānu nakts krāsā».

    Lai gan uz skatuves Baiba vairs nekāpj, viņai ir interesanta dzīve. Tikai pirms pāris gadiem aktrise atteicās no sava auto, ar kuru iepriekš pārvietojās itin bieži. Ar gadiem tas kļuvis nedroši, un nu viņai ir savi šoferi – mīļie radiņi. Taču sadzīviski mājas darbi viņai aizvien ir pa spēkam, un par to aktrisei prieks. Baiba par garlaicību nesūdzas, jo ir aizrautīga grāmatu lasītāja un ar prieku seko līdzi tam, ko baletā dara viņas slavenais dēls horeogrāfs Aivars Leimanis un mazmeita baleta prīma Elza Leimane. Pērn Indriksone pat devusies uz tālo Liepāju, lai noskatōtos savas slavenās mazmeitas baletu «Vārna. Lidojums vienā cēlienā».

    Kādā intervijā Baiba sacīja, ka viņas vecvecvecmāmiņa nodzīvojusi līdz 102 gadiem, tāpēc aktrise mantojusi labus gēnus. Vēlam gaviļniecei labu veselību!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē