• Leģendārais Barišņikovs apskatījis savu jauno istabu Rīgā: Miša bija tik laimīgs!

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    27. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mihails Barišņikovs.
    Foto: F64
    Mihails Barišņikovs.
    Šodien 76. dzimšanas diena ir leģendārajam baletdejotājam un aktierim Mihailam Barišņikovam. Viņa dzīves gaitas sākās Rīgā, beidzamos gados viņš dzimtenē ierodas, lai darbotos mākslas projektos, bet tagad Barišņikovam šeit top pašam sava, ļoti īpaša istaba.

    «Man top brīnišķīgā Emanuēlas māja, projekts ar Mišu Barišņikovu, «Casa di Musica» Blaumaņa ielā 19 – tā būs kā pansija un meistarklases talantīgiem bērniem,» šonedēļ žurnālam «Ieva» pastāstīja arhitekte Zaiga Gaile. Šajā namā, esot Rīgā, apmetīsies arī pats Barišņikovs. «Nupat bija spāru svētki, Miša bija tik laimīgs, viņam tur augšā būs sava istaba,» tā Zaiga.

    «Tā ir tā pati māja, kurā atradās horeogrāfijas klase, kurā Mišam skolotāja pateica: «Tu būsi liels dejotājs.» Viņš bieži brauc uz Rīgu un brauks arvien vairāk, to māju nodosim rudenī,» sola arhitekte.

    27. janvārī Mihailam aprit 76 gadi, taču viņš pats tam lielu vērību nepiešķir. «Es nekad nesvinu savas dzimšanas dienas,» pērn pirms savas 75. jubilejas intervijā paziņoja Mihails Barišņikovs un atsauca atmiņā gadījumu – reiz atnācis ciemos pie tuvas draudzenes, kura viņu jau uz sliekšņ  Leģendārais Barišņikovs apskatījis savu jauno istabu Rīgā: Miša bija tik laimīgs!a apsveikusi dzimšanas dienā. Mihails pat neesot atcerējies, ka viņam ir svētki!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē