• Latvijas lielāko krūšu īpašniece Vailda tagad strādā rozā darbnīcā. Ko viņa tur taisa?

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    27. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Viktorija Vailda
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Viktorija Vailda
    Latvijas lielāko krūšu īpašniece Viktorija Vailda, būdama dzimtenē, ne tikai apciemo ģimeni, bet arī čakli rosās savā darbnīcā. Tā, protams, izveidota rozā toņos.

    Pirms diviem gadiem par Latvijas Bārbiju dēvētās Viktorijas Vaildas līgavainis Saimons mīļotās dzimtajā pusē Naudītē iegādājās māju, kuru nu iekārtojot un uzlabojot. Šajā mājā lielākoties viņi pavada vasaras, bet, tā kā gadoties arī lietainas dienas, tad Saimons īpaši parūpējies, lai Viktorijai tur nebūtu garlaicīgi. Pirmkārt, mājas vienu istabu viņš nokrāsoja Viktorijas iecienītajā rozā krāsā, un tur tagad iekārtota neliela darbnīca, kurā Viktorija var nodarboties ar savu vaļasprieku – keramiku. «Savā ziņā esmu rokdarbniece, jo pirms tam nelielas figūriņas veidoju no pašcietējošas veidošanas masas. Bet tagad jau gadu man cieņā ir porcelāns. Nopietnāk pievērsties šim hobijam iedrošināja līgavainis. Viņš teica: «Ja tev tik labi padodas veidot, sāc taisīt porcelāna darbus,»,» vaļsirdīgi stāsta Viktorija.

    Izrādās, ka Viktorija ir ne tikai seksīga dāma, bet arī talantīga māksliniece.
    Izrādās, ka Viktorija ir ne tikai seksīga dāma, bet arī talantīga māksliniece.

    Viktorija atradusi tirdzniecības veikalu Ādažos, kur ir viss viņai nepieciešamais – porcelāns, glazūra un darba rīki, arī pārdevēji esot atsaucīgi un laipni. Porcelāna gatavošanai viņa internetā atradusi arī nelielu keramikas virpu un pat elektrisko cepli. «Ceplis vien man izmaksāja 1200 eiro, to veda no Anglijas,» uzsver Vailda.

    Lūk, arī ceplis no Anglijas!
    Lūk, arī ceplis no Anglijas!

    Pārsvarā viņa nodarbojas ar nelielu priekšmetu taisīšanu – krūzēm, figūriņām, kuloniem un gredzeniem. Viss šis pasākums iedalās divās daļās. Pirmā ir keramikas priekšmetu izveidošana ar 12 stundu ilgu cepšanu, otrā – priekšmetu apzīmēšana un izgreznošana, pēc tam vēl 12 stundu ilgu cepšanu.

    To visu saražojusi Viktorija!
    To visu saražojusi Viktorija!

    Vailda iecienījusi greznas lietas, un tas parādās arī viņas keramikas darbos. «Dažkārt savus porcelāna darbus rotāju ar zelta glazūru. Tas ir īsts 24 karātu zelts!» lepojas stāstīt Vailda.

    Šo nodarbi viņa pagaidām neuzskata par biznesu, drīzāk par hobiju, ar kuru iepriecināt draugus un tuviniekus. «Esmu uztaisījusi pietiekami daudz priekšmetu – daudzi no tiem ir aizceļojuši pie manējiem uz Itāliju un Franciju. Ģimene un draugi ir sajūsmā par maniem darbiem. Viņiem patīk nēsāt manas rotas,» saka Vailda.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē