• Latviešu gaišreģe dalās spēka un auglības rituālos: Tas palielina iespēju palikt stāvoklī

    Personības
    Lauma Lapsa
    9. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Diāna Audra.
    Foto: no privātā arhīva
    Diāna Audra.
    «Esmu saņēmusi informāciju no gaismas spēkiem, ka cilvēkiem ir nepieciešamas manas zināšanas,» atzīst dziedniece un gaišreģe Diāna Audra, kas nupat nosvinējusi savas grāmatas atvēršanas svētkus.

    «Manas zināšanas varētu cilvēkiem palīdzēt šajā smagajā laikā. Lielākā daļa cilvēku, kurus pazīstu, ir izteikuši vēlmi iegādāties arī sev tādu grāmatu, kādu esmu uzrakstījusi,» žurnālam «Privātā Dzīve» atzīst Diāna Audra, kuras izdevumam ir daudzsološs nosaukums «Baltās maģijas rituāli». Rakstot Diāna iedvesmojusies no slavenās gaišreģes Vangas. «Viņa reiz ir teikusi, ka būs daudz jaunu rakstnieku, kuri izdos grāmatas, kas palīdzēs cilvēkiem,» gaišreģes pareģojumu atklāj Audra, uzsverot, ka pašas grāmata varētu būt arī no Vangas pieminētajām.

    Grāmatā, kas ir pietiekami maza, lai to varētu ielikt dāmas somiņā, aprakstīti 12 rituāli. «Lai vienu radītu, dažreiz man pietiek ar nedēļu, bet citreiz ir nepieciešamas pat trīs.

    Tā nav tikai grāmata. Tas ir arī instruments, kas strādā kā veiksmes talismans.

    Piemēram, ja vēlies savā dzīvē vairāk veiksmju, pietiek ar to, ka attiecīgajā lapaspusē ieliec savu fotogrāfiju. Tāpat gadījumā, ja rituāls netiks veikts, vēlamo savā dzīvē izdosies piesaistīt,» pārliecināta Diāna.

    Gaišreģe stāsta, ka rituāli esot vienkārši, bet reizē arī iedarbīgi. Ar to palīdzību varot «uzburt» veiksmi, mīlestību, labklājību, svētību un aizsardzību. «Piemēram, esmu grāmatā iekļāvusi rituālu mājas gariņa pielabināšanai, kuru mantoju no senčiem. Jaunā mājā šis gariņš ir jāizveido, bet vecā – jāpielabina. Mājas gariņu var pārcelt no vienas mājas uz citu. Ja izdodas to pielabināt, viņš sargā no ļauna,» skaidro Diāna.

    Aprakstīts ir arī rituāls veiksmīgai bērnu ieņemšanai. «Pie manis ir vērsušies cilvēki, kas vēlas bērniņu, bet nevar pie tā tikt pat mākslīgā ceļā. Manis izstrādātais rituāls palielina iespēju palikt stāvoklī,» pārliecināta Audra. Viņa gan uzreiz piebilst – ja runa ir par veselības problēmām, vienmēr iesaka konsultēties ar ārstu. «Jā, es varu palīdzēt, dziedinot, enerģētiski attīrot un parādot īsto dzīves ceļu, bet manos spēkos nav izmainīt likteni. Bieži vien esmu tas cilvēks, kas iesaka ārstēties. Dziednieks ir tas, kas stiprina un aizsargā garu, bet ārsts veic operāciju. Ārstiem un ekstrasensiem ir jāstrādā kopā, lai palīdzētu, nevis jānoliedz vienam otrs,» nosaka Diāna.

    Plašāk lasiet jaunākajā žurnāla «Privātā Dzīve» numurā!

    • Ģirts Ķesteris 60. jubilejai gatavojās divus gadus
    • Kā klājas estrādes dīvai Larisai Mondrusai
    • Einars Repše aizrāvies ar mākslīgo intelektu
    • Egons Dombrovskis uz skatuves kāpj sazāļots
    • Modes kliedziens – staigāt bez biksēm
    • Aldis Gobzems piedzīvo vandāļu uzbrukumu
    • Stendera dibinātājs Jānis Bērziņš atkal iemīlējies
    Privātā Dzīve nr06/2024

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē