• Kaspars Zāle turpina tiesāties: Esmu pieradis dzīvot trūcīgos apstākļos

    Personības
    Anastasija Kuzminova
    26. decembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Aktieris turpina vēl ko nebijušu – jau otro gadu tiesā vēlas pierādīt, ka viņa atstādināšana no darba Dailes teātrī ir nelikumīga. Šajā laikā ir pajukušas viņa jaundibinātās attiecības.

    Pagājušajā nedēļā Rīgas apgabaltiesā apelācijas instancē tika skatīta Kaspara Zāles prasība pret Dailes teātri. Tiesāšanās ar bijušo darba devēju turpinās jau otro gadu, un Zāle negrasās apstāties.

    Viņš vēlas panākt darba devēja uzteikuma atzīšanu par spēkā neesošu, saņemt atlīdzību par darba piespiedu kavējumu un morālā kaitējuma piedziņu.

    «Zinu, ka zaudētāji nevienam nepatīk. Mans pretinieks ir nopietns un ietekmīgs, un fonā esmu es – tāds maziņš. Man drosmi un spēku dod ticība, ka uz pasaules ir taisnība un tomēr tiks lemta taisnīga tiesa,» spriež Zāle.

    Tiesāšanās aktierim pa kabatu nesit, jo zvērināts advokāts Kalvis Krūmiņš uzņēmies viņa lietu bez atlīdzības. Arī Zāle necer no garā tiesāšanās procesa panākt kādu materiālu labumu, lai gan nauda viņam ļoti noderētu.

    «Šajā situācijā es nepretendēju uz tūkstošiem eiro par morālo kaitējumu. Finansiāli man šobrīd neiet spoži, bet es kopš bērnības esmu pieradis dzīvot samērā trūcīgos apstākļos. Man gan ir sakrājušies parādi, kas galīgi nav forši,» sarunā ar PDz atklāts ir aktieris. Zāle piebilst – patlaban viņam liels atbalsts ir ģimene – Īrijā dzīvojoša mamma un vecmāmiņa.

    «Šobrīd mani vienīgie ienākumi ir no filmēšanās. Turpinu darboties arī nevalstiskā organizācijā Svētā Lūkas atbalsta biedrībā,» teic Kaspars.

    Tikpat sarežģīti viņam ejot arī privātajā dzīvē. Vēl nesen, viesojoties raidījumā Kad viņas satiekas, Kaspars priecājās – pēc tumšās svītras nākušas skaistas pārmaiņas. Zāle sacīja, ka viņa dzīvē parādījusies kāda sieviete, bet viņas vārdu gan neatklāja.

    «Es viņu sen zināju, viss notika dabiski. Uzrakstīju viņai SMS: «Vai varam satikties?» Galvenais attiecībās ir sarunas un kopīgais, ar ko dalīties. Kad ir ērti un nav jāizliekas,» pauda Kaspars. Attiecībās viņš bijis četrus mēnešus, bet nu tas ir mainījies.

    «Tur nekas nav akmenī kalts… Šobrīd neesmu attiecībās un šo tēmu nevēlos plaši iztirzāt,» PDz atzina aktieris.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē