• Kas ir Lienes Ušakovas noslēpumā turētais latvju bāleliņš?

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Šova «Slavenības. Bez filtra» zvaigzne Liene Ušakova ir nolēmusi veikt intīmās plastikas operāciju, lai uzlabotu savas seksuālās attiecības.

    Tiesa, Liene ir nedaudz pārsteigta, ka pēc operācijas no seksa ir jāatturas vismaz pusotru mēnesi. Vēlāk pie klīnikas viņu beidzot sagaida noslēpumā turētais latvju bāleliņš…

    Liene jau pirms laba laika ir lēmusi par labu intīmajai plastikai. Izzinot šo tēmu, viņa noskaidrojusi, ka šī procedūra uzlabo ne tikai seksuālo izjūtu gammas, bet arī intīmo vietu padara pievilcīgāku.

    Viņa neslēpj, ka šobrīd viņas sirds ir aizņemta, taču līdz šim nav atklājusi sava mīļotā personību, kura vārda pirmo burtu pat ir uztetovējusi.

    «Konkrēti šis tetovējums ir veltīts ļoti īpašam cilvēkam. Pateicoties šim cilvēkam, manuprāt, es sevi esmu ieraudzījusi citā gaismā. Bet varbūt nevis tikai konkrēti šim cilvēkam, bet visai apstākļu sakritībai, kas savija mūsu likteņus kopā. Es pieļauju – ja nebūtu šīs apstākļu sakritības, mēs nekad dzīvē nebūtu satikušies. Es, iespējams, nekad nebūtu uz šo cilvēku paskatījusies.»

    Jau iepriekš digitālā satura veidotāja tika minējusi, ka jaunais draugs ir vienkāršs latviešu puisis, pilnīgs pretstats viņas bijušajiem. Bet kas īsti viņš ir?

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē