• Kambala saņem šaušalīgus nāves draudus: Es tevi noduršu…

    Slavenības
    Zane Piļka- Karaļeviča
    17. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kaspars un Olga Kambalas.
    Foto: F64
    Kaspars un Olga Kambalas.
    Bijušais basketbolists Kaspars Kambala un viņa atraktīvā sieva Olga vairs nerāda savu dzīvi realitātes šovā «Slavenības. Bez filtra». Tagad Olga gatava atklāt slavas baiso pusi, kuras dēļ lietas rūgtas asaras.

    Slavenību realitātes šova fani skumst, ka vairs nevar diendienā dzīvot līdzi sportista Kaspara Kambalas un viņa sievas Olgas gaitām, kas bijušas patiešām raibas – kameru priekšā precējušies, strīdējušies, ceļojuši, iepirkušies un ikreiz ar savu brīvo uzvedību un tiešo valodu sagādājuši skatītājiem vielu sarunām. Tagad Olga neslēpj – ir kļuvis vieglāk, jo iepriekšējos divus gadus pār viņas galvu gāzies milzīgs naida vilnis. «Tas bija briesmīgi un nepelnīti. Biju pat slēgusi savu feisbuka kontu, lai neredzētu agresīvos, naidpilnos komentārus. Mani tas ļoti traumēja. Kopš šovā nepiedalāmies, beidzot ir iestājies miers, man neviens vairs nedod nevajadzīgus padomus par manu izskatu un dzīvesstilu,» atzīst viņa.  

    Olga neslēpj – darbs realitātes šovā bijis emocionāli smags. «Es centos būt tāda kā dzīvē – vienkārša, atvērta, jautra. Diemžēl visu, ko redz un dzird šovā, cilvēki uztver neadekvāti. Katrs mans teikums, izteiciens tika nolikts līdz ar zemi, izņirgāts, aizmirstot, ka arī es esmu tikai dzīvs cilvēks,» nopūšas viņa. «Man prātā neienāktu uzrakstīt, piemēram, Kimai Kardašjanai (amerikāņu šovu zvaigzne – PDz): «Mirsti, resnā pakaļa!» vai Madonnai: «Fui, cik pretīgi tu tagad izskaties.»

    «Kaspars priecājas, ka tagad no rītiem viņu vairs nemodinu ar asarām acīs, rādot kārtējo rakstu vai komentāru, kas par mani uzrakstīts,» atzīstas Olga. «Man ir bijuši tādi rīti, kad

    ieslēdzu telefonu, un tajā iebirst desmitiem ziņu, kur rakstīts viens vārds: «Mirsti!»

    Aprīlī bija pavisam traki, jo man nemitīgi rakstīja un draudēja: «Es tevi noduršu, ja vēlreiz parādīsies televīzijā», «Es tevi nositīšu!» Ja neko neatbildēju, tad rakstīja Kasparam: «Es tavu sievu nogalināšu.» Tas bija ārprāts. Esmu šīs ziņas saglabājusi,» atklāj viņa.

    «Daudzi man teica: «Neklausies, ko par tevi saka, dzīvo savu dzīvi un dari, ko vēlies.» No malas jau viegli teikt. Ja vārdus: «Tu esi nesmuka!» man teiktu viens vai divi cilvēki, tas būtu citādāk, bet, ja tevi nemitīgi kritizē un izsmej tūkstoši, sāc tam noticēt – varbūt tiešām esi nesmuka. Vēl aizvien nesaprotu, kāpēc mani tik ļoti neieredzēja. Tomēr tas viss mani padarīja tikai stiprāku, esmu uzaudzējusi pamatīgas bruņas, lai mani neviens vairs nespētu ievainot,» tā Olga.  

    Vairāk lasiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • Kambala saņem šaušalīgus nāves draudus.
    • Dailes teātra aktrise Marta Lovisa Jančevska pēkšņi zaudējusi tēvu.
    • Krievijā izplata šokējošus melus par Eviku Siliņu. Ko par to saka premjere?
    • Miljonārs Jūlijs Krūmiņš vedīs uz savu jubileju Čelentāno. Jau uzbūvējis viņam mājiņu uz riteņiem!
    • «Šķita, ka viņa gars ir šeit,» Juris Žagars piemin mirušo brāli Andreju jubilejā.
    • Latviešu dziedātāja Alise Kante bēg no kara šausmām Izraēlā, Pugačova paliek Telavivā.
    Privātā Dzīve nr42/2023

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē