• Jaunais modes kliedziens: Uz skatuves bez biksēm

    Mode
    Gita Vīksne
    8. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aija Andrejeva
    Foto: Liene Pētersone
    Aija Andrejeva
    Dziedātājas Aija Andrejeva un Patrisha «Muzikālajā bankā» nekautrējās izrādīt savu seksapīlu. «Citas popdīvas ir vēl plikākas,» tērpa izvēli skaidro Aija Andrejeva, bet Patrisha ir pārliecināta: «Tauta vienkārši vēl nav pieradusi.»

    Dizainere iedrošināja

    Aija Andrejeva.
    Aija Andrejeva.

    Dziedātājas Aijas Andrejevas tērpa autore esot dizainere Ramona Lazda. «Viņa mani iedrošināja būt tik kailai,» žurnālam «Privātā Dzīve» teic Aija. Izpildīt dziesmu «Pērkons pāries» viņa uz Daugavpils Olimpiskā centra skatuves kāpa spīgulīšiem rotātā žaketē ar šķēlumiem tās sānos. Šķita, ka Aijai mugurā vairs nekā cita nav, taču dziedātāja to noliedza. Bijuši šorti, kādos vasarā daudzi pa ielām staigājot.

    «Es gan ieminējos dizainerei, ka varbūt vajadzētu kaut ko piesegt, viņa teica – nē, kamēr var atļauties, nevajag kautrēties,» atzīst Aija.

    Viņa uzsver, ka sadarbība ar Ramonu ir burvīga. «Viņa mani ļoti labi jūt un vienkārši atsūta: «Tavs tērps šoreiz būs šāds.» Man tikai atliek atbildēt: «Jā, es tev pilnībā piekrītu!»,» tā Aija. Viņa uzreiz arī piebilst: «Paskatieties uz amerikāņu podīvām, piemēram, Bejonsi – viņa uz skatuves kāpj vēl plikāka,» norāda dziedātāja. Aija neslēpj, ka visus savus skatuves tērpus rūpīgi glabājot. «Man tie stāv mājās antresolā. Mans vīrs Jānis ik pa brīdim gan ieminas, ka skapī vairs neesot vietas, taču šie tērpi man ir pārāk personīgi, es neesmu gatava no tiem šķirties,» saka Aija.

    Stilists ieteica piesegties

    Patrisha.
    Patrisha.

    «Jā, man kājās nav bikšu,» atzīst Patrisha, kas «Muzikālās bankas» finālšova koncertā, izpildot dziesmu «Raķešu zinātne» palika vienā triko. «Patiesībā man mugurā ir caurspīdīga kleita, zem kuras ir triko. Biju iedomājusies uz skatuves kāpt tikai šāda, taču mūsu tauta pie tik atkailinātiem tērpiem vēl nav pieradusi. Mana tērpa autors stilists Anatolijs Ksenofontovs tādēļ ieteica pa virsu uzvilkt mīksto, zaļo kažociņu,» atklāj dziedātāja.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē