• Izšķīries Holivudas ekscentriskākais pāris – Megana Foksa un Machine Gun Kelly

    Slavenības
    Estere Jansone
    21. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Holivudas skaistule Megana Foksa un reperis Machine Gun Kelly nolēmuši iet katrs savu ceļu. Viņi atcēluši kāzas un nu dzīvo atsevišķi.

    Aktrises Meganas Foksas un repera Machine Gun Kelly kaislīgā mīla ir beigusies. Viņa to paziņojusi viesojoties kādā podkāstā, kur apstiprinājusi kāzu plānu atcelšanu. Savulaik Holivudas ērmīgais pārītis publiski teikuši, ka ir viens otra «dvīņu liesma» – raidierakstā Foksa gan norādījusi, ka neraugoties uz apstākļiem, reperis vienmēr paliks viņas liktenīgais vīrietis un nekas to nemainīs.

    Kāds zvaigznēm pietuvināts avots ASV tenku žurnālam «Page Six» atklājis, ka aktrise ar mūziķi vairs nedzīvojot kopā. Foksa esot draugiem arī lūgusi iepazīstināt ar kādu jauku, brīvu vīrieti. Savukārt pašas zvaigznes no sociālajiem tīkliem izdzēsušas daudzās bildes, kur bija redzami kopā.

    Zinātāji runā, ka šīm slavenībām esot bijušas ļoti toksiskas attiecības, kas piedzīvojušas nemitīgas augšupejas un lejupslīdes, gluži kā amerikāņu kalniņos. Forksa sagājusi kopā ar reperi Machine Gun Kelly 2020. gadā un jau divus gadus vēlāk abi saderinājās. Tiesa, jau 2023. gada sākumā uzvirmoja baumas, ka abi esot pašķīrušies, jo aktrise bija izdzēsusi bildes ar mīļoto un publicējusi bildi, kuru pavada dziesmu vārdi par neuzticību.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē