• Indra Salceviča izstāsta par ārzemju kavalieri, kurš viņu lutina: Es mazliet izkūstu

    Attiecības
    Marta Kalniņa
    21. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Indra Salceviča
    Foto: Instagram
    Indra Salceviča
    Stiliste Indra Salceviča ir satikusi kādu īpašu cilvēku, taču viņa nekur nesteidzas. Izbauda uzmanību, ziedus un sajūtu, ka pamazām sadrūp tas mūris, kuru viņa pēc piedzīvotajām neveiksmēm attiecībās ap sevi uzcēlusi.

    «Jau daudzus gadus neesmu bijusi uz randiņu ar kādu Latvijas vīrieti,» žurnālam «Ieva» godīgi saka stiliste Indra Salceviča, un šī ir viņas, iespējams, atklātākā un sievišķīgākā intervija.

    Indra aiz muguras ir gan kopdzīve ar savu dēlu tēti, kurā Indra sapratusi, ka abi ir pārāk atšķirīgi, gan laulība ar baristu, kurš iemīlējās citā sievietē. Taču ticība tam, ka kaut kur ir viņas īstais cilvēks, Indra nav zudusi. Iepazīšanās mēģinājumi dzimtenē gan lielākoties bijuši neveiksmīgi, «Bet šeit,

    Latvijā, manā paaudzē nav šo brīvo vīriešu,» secina viņa.

    Plinti krūmos gan stiliste nemet. «Esmu iepazinusies ar vīriešiem ārpus Latvijas,» atklāj viņa. «Kad biju Maltā pie draudzenes, katru dienu gāju uz randiņiem, pat uz ielas man nāca klāt un teica: «Tu esi karaliene, tu esi dieviete!»,» stāsta Indra.

    Viņas dzīvē parādījies arī kāds īpašs cilvēks. «Ārzemēs man ir kavalieris, ar kuru man nav attiecību, bet viņš mani aplido, ar kurjeru sūta ziedus un dāvanas un atgādina, ka gaidīs, kamēr došu viņam zaļo gaismu,» stāsta Indra. «Viņš nebārstās ar komplimentiem, bet reāli dara un ļauj man sajusties sievišķīgi. Agrāk, kad man kāds sūtīja dāvanas, es vienmēr sāku domāt – kāpēc man; tur kaut kas nav tīrs; kas šim cilvēkam aiz ādas? Bet tagad esmu sapratusi –

    hei, bet es jau viņam neko neprasu, viņš to grib!

    Un īsti alfa vīrieši ir sajūsmā par sievietes prieku. Tā ir starpība starp alfa vīriešiem un izlaistiem memmīšiem. Viņš man atsūta ziedus, un es nometu vienu savu azbesta vecenes ķieģelīti un mazliet izkūstu. Viņš ir tāds ķieģelīšu brucinātājs. Vienmēr painteresējas, kā iet man, kā bērniem, atgādina par sevi caur ziediem,» stāsta stiliste.

    «Interesanti, kā tas viss turpināsies. Varbūt viņu piesaista tas, ka esmu vēsa, pavisam citāda nekā viņa valsts sievietes. Viņš nav no Eiropas, un mana pieredze traucē viņam uzticēties. Bet viņš manī atgriež naivu ticību, ka pasaulē eksistē tādi vīrieši, kādus esmu iedomājusies,» tā Indra. 

    Sarunu ar Indru par sievietes spēku un mīlestību lasi žurnālā «Ieva» un digitālajā žurnālā «Santa+»!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē