• Ielūkojies Laura Reinika bērnības istabā

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    14. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Lauris Reiniks
    Foto: F64
    Lauris Reiniks
    Katrīne ir devusies uz Tērveti, lai apciemotu Laura un Rūtas Reiniku vecākus – Daci un Artūru. Slavenie vecāki labprāt padalās stāstos par abu bērnu uzaudzināšanu un viņu talantiem kopš bērnības. Katrīnei ir iespēja paciemoties arī Laura bērnības istabā, ko tagad abi vecāki ir uztaisījuši kā sava veida muzeju.

    Šovam «Slavenības. Bez filtra» bija lieliska iespēja viesoties Laura Reinika dzimtajā Tērvetes pusē, ciemojoties pie viņa vecākiem. Mamma Dace filmēšanas komandai ļauj ielūkoties slavenā dziedātāja bērnības istabās, kurā atrodamas daudzas fotogrāfijas un ierakstu diski.

    «Bildes es šeit saliku tad, kad Lauris devās uz Rīgu mācīties, jo mēs šo istabu pārkārtojām kā savu guļamistabu. Bērnībā Laurim bija sava istaba, Rūtai sava un mēs kā vecāki dzīvojām viesistabā,» tā par istabas izkārtojumu un lietošanu saka Laura mamma Dace.

    Katrīnes uzmanību uzreiz piesaistīja daudzi ierakstu diski, kas atrodami plauktos, par tiem lepni pastāstīja Artūrs Reiniks.

    «Es vienu vasaru saņēmos. Trīs mēnešus man nebija atvaļinājuma, visas VHS kasetes es pārdzinu DVD formātā. Daļa ir redzama šajos plauktos.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē