• Grūbe par iespējamo karu Latvijā: Nemukšu, ja kaut kas sāksies!

    Slavenības
    Gita Vīksne
    7. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Dainis Grūbe.
    Foto: Picture Agency
    Dainis Grūbe.
    Vairākkārt par Latvijas labāko aktieri atzītais Dainis Grūbe pagājušajā nedēļā nosvinēja 40. jubileju. Pirms dzimšanas dienas viņš bija ļoti aktīvs, apmeklējot pasākumus.

    Pirms nedēļas Dainis Grūbe ieradās daudzsēriju filmas Padomju džinsi pirmizrādē, spilgta loma tur uzticēta arī viņam, bet 24. februārī viņš bija pie Brīvības pieminekļa atbalsta mītiņā Ukrainai Kopā līdz uzvarai. «Savulaik Ukrainā esmu piedalījies vairākos filmēšanas projektos, man tur ir daudz draugu un paziņu. Atnākt šeit – tas ir vēl viens no veidiem, kā es varu viņus visus atbalstīt,» žurnālā «Privātā Dzīve» apgalvo Dainis.

    Aktieris neslēpa, ka viens no viņa draugiem šobrīd atrodoties frontē. «Viņš karā ir vairākkārt cietis, taču turpina cīnīties. Arī es esmu vecumā, kad ir jācīnās. Ja kaut kas sākies šeit, Latvijā, es primāri parūpēšos par savu ģimeni, bet pats nekur prom nemukšu,» atzīst divu meitu tēvs un spriež: «To, kur šobrīd ir visdrošāk, neviens no mums nezina.

    Kamēr Putins ir pie varas, manuprāt, droši nevar justies nekur Eiropā.»

    Viņš, cik vien iespējams, cenšoties palīdzēt Ukrainai. «Vēl aizvakar aizsūtījām mediķiem kravu ar vienreizlietojamiem medicīniskiem cimdiem, kas viņiem šobrīd tik ļoti ir nepieciešami. Palīdzam karavīriem arī ar pirmās palīdzības somām,» tā Grūbe, kurš pirms četriem gadiem, toreiz vēl būdams Dailes teātra štata aktieris, iesaistījās medicīnas preču biznesā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē