• Gobzema aprunātais miljonārs Evertovskis septiņus gadus pēc kāzām sadala mantu

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    11. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Laulāto mantisko attiecību līgumu reģistrējuši Latvijas finanšu tehnoloģiju uzņēmuma «DelfinGroup» padomes priekšsēdētājs Agris Evertovskis un viņa sieva Signe Evertovska, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

    «Lursoft» datu bāzē pieejamā informācija liecina, ka Evertovski, kuru vārdus nu jau daudzus mēnešus nepārtraukti piemin bijušais Saeimas deputāts Aldis Gobzems, līgumu par visas mantas šķirtību noslēguši pagājušā gada 28. decembrī, bet tas reģistrēts šā gada 2. janvārī.

    Evertovski vienojušies – katrs no laulātajiem savu mantu, kas viņiem piederējusi pirms laulībām un iegūta laulības laikā, var patstāvīgi lietot un ar to rīkoties neatkarīgi no otra laulātā. Agris un Signe laulības gredzenus mijuši pirms mazliet vairāk nekā septiņiem gadiem – 2016. gada 12. augustā – Pāvilostas Svētā Pētera un Pāvila Evaņģēliski luteriskajā baznīcā.

    Pēc «Lursoft» datiem, Agris Evertovskis ir gana turīgs vīrs.

    Kopš 2021. gada ir akciju sabiedrības «DelfinGroup» padomes priekšsēdētājs. Uzņēmums var lepoties ar ļoti labiem finanšu rādītājiem – 2022. gadā tā apgrozījums bijis gandrīz 30 miljoni eiro, bet peļņa pēc nodokļu nomaksas – gandrīz 4 000 000 eiro. Turklāt Evertovskis ir patiesais labuma guvējs četros uzņēmumos, no kuriem trīs – SIA «AE Consulting», SIA «EC finance» un SIA «Five nines company» – viņam pieder simtprocentīgi un viņš ir vienīgais patiesā labuma guvējs, bet uzņēmumā «EL Capital» viņam pieder 60% kapitāldaļu. SIA «AE Consulting» peļņa 2022. gadā bijusi 375 253 eiro, SIA «EC finance» – vairāk nekā 1 000 000 eiro, bet SIA «Five nines company» – teju 10 000 eiro pēc nodokļu nomaksas.

    Signei savukārt pieder 42% SIA «Dārzā», kas nodarbojas ar restorānu un mobilo ēdināšanas vietu pakalpojumu sniegšanu. Uzņēmums 2022. gadā apgrozījis vairāk nekā 400 000 eiro, bet peļņa bijusi nepilni 29 000 eiro. Uzņēmumam 3. janvārī bija 3345 liels nodokļu parāds.

    Citas ziņas lasiet jaunākajā žurnāla «Privātā Dzīve» numurā!

    • Paulam šonedēļ 88. jubileja. Draugi atklāj, ko Maestro uzdāvināt
    • Kāpēc Intars Rešetins nomainīja uzvārdu
    • Linda Abu Meri atgriežas televīzijā.
    • Miljonāriem Ķirsonam un Rāvim jaunas sirdsdāmas?
    • «Viņi pat karmiski bija nesaderīgi.» Aivja un Leldes Ceriņu šķiršanās aizkulises
    Privātā Dzīve nr02/2024

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē