• FOTO: Smalka VIP ballīte populārā Rīgas kokteiļbārā. Viņi mērķē uz pasaules top 50

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    13. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ballīte Bārā XIII
    Foto: No publicitātes materiāliem
    Ballīte Bārā XIII
    Aizvadītajā nedēļas nogalē «Bārs XIII» savas durvis vēra īpaši aicinātiem viesiem, lai prezentētu jaunās radošās komandas darbu. Viņi mērķē augstu – tuvāko gadu laikā nonākt pasaules TOP 50 labāko kokteiļbāru sarakstā.

    «Šajos trauksmainajos laikos jo īpaši nedrīkst aizmirst, ka dzīve ir jāsvin un jāveido pozitīvas emocijas. «Bārs XIII» ir viens no leģendārākajiem Rīgas kokteiļbāriem, kas kopš 2012. gada laipni uzņem galvaspilsētas iedzīvotājus un viesus. Neskatoties uz to, ka tas gadu gaitā ir kļuvusi par neatņemamu klusā centra sastāvdaļu, uzskatām, ka ir ne vien jāsaglabā bāra identitāte, bet arī nemitīgi jāpilnveidojas, lai viesiem piedāvātu augstākās kvalitātes pieredzi, priekšnesumus un Eiropas līmeņa garšu pasauli,» pauž «Bāra XIII» radošais direktors Dāvis Davids Sakne.

    Pasākuma apmeklētāji baudīja mākslinieces Danielas Vētras veidotu programmu, kura nojauca robežas starp sapņiem un realitāti. Uzstājās spāņu izcelsmes kabarē un burleskas izpildītāja Maša Kils no Parīzes, kā arī Dj Prom Night no Kopenhāgenas, kurš vakara izskaņā priecēja apmeklētājus ar deju mūzikas ritmiem.

    Tika prezentēti jauni kokteiļi, pie kuru izveides kopā ar starptautiski atzītiem speciālistiem strādāja XIII galvenais bārmenis Rolands Burtnieks, kā arī šefpavāra Matīsa Aleksandrova radītās uzkodas. Aleksandrovs ir stažējies vairākos pasaules mēroga restorānos Eiropā un Āzijā, tostarp «Michelin» atzinību guvušajā restorānā «Narisawa» Japānā, «Agriculture» Zviedrijā, «Blueness» un «Pure C» Nīderlandē.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē