• FOTO: Slavenības un mūziķi Laimas Vaikules festivālā

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    22. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ritvars Stankevičs
    18.jūlijā, vērienīgi tika atklāts starptautiskais mūzikas festivāls Laima Rendezvous Jūrmala 2019, kas šogad jau piekto reizi notika Dzintaru koncertzālē. Festivālā uzstājās vairāk nekā 50 populāru mākslinieku no 15 valstīm.

    Par pirmās koncerta dienas vadītājiem kļuva dziedātāji Intars Busulis, Jānis Stībelis un pati festivāla dibinātāja Laima Vaikule. Kopā ar pašmāju grupu Musiqq Laima izpildīja festivāla himnu – dziesmu Randevu un apsolīja, ka piektais pēc kārtas festivāls būs īpašs savā jubilejas gadā. 

    Uz skatuves kāpa operas dīva Inese Galante, plaša diapazona retas balss īpašniece, kuras uzstāšanās sajūsmināja publiku. Pēc tam Aija Andrejeva uzstājās ar dziesmu Bāc!, bet pēc viņas – latviešu izcelsmes Krievijas dziedātāja Dana Sokolova, pārsteidzot publiku ar spēcīgu vokālu un neparastu izpildījumu.

    Ukraiņu dziedātājs Alekseev izpildīja divas dziesmas, un tad Intars Busulis paziņoja, ka tūlīt uz skatuves parādīsies visseksuālākais vīrietis festivālā, tā piesakot Artūra Pirožkova uzstāšanos. Freedom Ballet deju priekšnesuma pavadījumā Pirožkovs nodziedāja savu hitu Zacepila.

    Dziedātāja NK | Nastya Kamenskykh, kas šogad ieradās festivālā bez sava vīra un skatuves partnera Potapa, atkal pārsteidza skatītājus ar savu ārējo izskatu un temperamentu.

    Populārais izpildītājs Max Barskih nodziedāja trīs dziesmas, ieskaitot hitu Miglas. Pirmo cēlienu kopīgi noslēdza Laima Vaikule un Freedom Ballet ar Allas Pugačovas dziesmu Meri. Savukārt pati Krievijas estrādes primadonna pārsteiguma ietvaros ieradās uz Dzintaru koncertzāli pāris minūtes pirms koncerta sākuma skatītāju rindās kopā ar vīru Maksimu Galkinu.

    Otro cēlienu atklāja Laima un Freedom Ballet, pēc tam dziedātāja Bianka izraisīja lielu ažiotāžu, savukārt, Igaunijas dziedātājs Uku Suviste, kuru šogad Laima uzaicināja uzstāties pirmo reizi, izpildīja dziesmas Pretty Little Liar un Rich.

    Pēc uzliesmojošās grupas no Moldovas Sunstroke Project, uz skatuves kāpa ukraiņu dziedātāja Maruv ar dejotājiem, veidojot iespaidīgu priekšnesumu. Dziedātājas Lolitas parādīšanās izraisīja spilgtas emocijas zālē – harizmātiska dziedātāja izpildīja trīs kompozīcijas, saņemot skaļus aplausus.

    Tālāk koncertu turpināja džeza sensācija no Itālijas, sicīliešu kaķis Mario Biondi, saņemot publikas ovācijas. Pirmo festivāla dienu noslēdza visu vakara dalībnieku Randevu finālais izpildījums.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē