• FOTO: Skudriņa festivālā Itālijā uzmirdz 8 eiro vērtā tērpā. Kur viņa to dabūja?

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    29. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Nupat radošās apvienības «Skudras Metropole» vadītāja atgriezās no Romas. Tur balvas prestižajā «BEA World festival» viņa uz skatuves kāpa satriecošā tērpā. Tagad daudzas dāmas vēlas izdibināt – kur tāds dabūjams?

    Skudriņa netur sveci zem pūra un atklāj pārsteidzošu stāstu par tērpu, kurā burtiski mirdzēja savā zvaigžņu brīdī. «Lūk, stāsts par vakarkleitu, kuras nemaz nav,» vēsta Gundega. «Ko dara sieviete, ja viņai jādodas uz ceremoniju Romā, pat jākāpj uz skatuves un jāievēro dreskods, bet svētku tērps starp visiem darbiem un filmēšanām palicis Rīgā? Kādu brīdi papukojas un tad ieslēdz radošumu,» _fesibukā_ atklāj viņa.

    No šīs neveiklās situācijas Gundega izgājusi pārsteidzoši viegli: «Tātad – čemodānā ir vismaz viena melna kleita. Der! Pa ceļam var atklāt auduma veikalu, kurā nopērku zelta auduma gabalu par astoņiem eiro. Pie mēteļa, izrādās, ir dekoratīva spraužamadata, ar kuru piestiprināt audumu pie kleitas. Paldies Dievam, ir melna jostiņa čemodānā un dažādi auskari, un ir blakus lieliski čaļi, kuri atbalsta. Mārcis pēdējā brīdī no diviem auskariem uzmeistaro jaunus, stilīgus aksesuārus. Un tērps gatavs!»

    Radošums patiešām ir liela vērtība, jo Hundegas tērps ne tikai izskatījās lieliski, bet arī tika pamanīts. «Ar diviem džentelmeņiem pie sāniem un jauno «autfitu», kas tapis 20 minūtēs, ceremonijai gatava,» ierodoties pasākuma norises vietā Romā, līksmoja Gundega. «Ha! Uzminiet, cik komplimentus saņēmu tajā vakarā un cik ļaudis man pajautāja kāda zīmola kleita tā ir?» smej viņa.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē